Haemme varastotyöntekijää Lempäälän tehtaallemme

Me olemme muokanneet tulevaisuutta jo vuodesta 1919 alkaen. Nyt voisi olla sinun vuorosi: haemme Lempäälän tehtaallemme varastotyöntekijää. Kehitämme ja valmistamme Lempäälässä kemianteollisuuden tuotteita ja ratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Lempäälän tuotannossa työskentelee yhteensä noin 90 henkilöä. Nyt vahvistamme toimintojamme ja haemme varastotyöntekijää tuote- ja materiaalivarastoillemme noin 15 hengen tiimiin. Kiillossa pääset hyvässä vaiheessa mukaan voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään konserniin!     

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä    

 • Reipas työote ja ryhmätyöskentelytaidot – Työ on ennen kaikkea tiimityötä ja olet päivittäin tekemisissä myös Lempäälän tuotantotiimien kanssa (esim. liimanvalmistus, pakkaamo, kunnossapito). Oma työsi vaikuttaa kokonaisuuteen ja olet merkittävässä roolissa varmistamassa, että pystymme täyttämään asiakaspalvelulupauksemme.
 • Aiempi kokemus varastossa työskentelystä – Emme edellytä tiettyä koulutusta tai kokemusta. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti, mutta jos sinulla on aiempaa kokemusta varastotyöstä, siitä on etua.
 • Into oppia uutta – Varastoillamme on useita eri prosesseja. Pääset oman kiinnostuksesi ja aiemman kokemuksesi mukaan kehittymään eri työtehtävien moniosaajaksi sekä vaikuttamaan käytäntöihin.    
 • Sanat oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen kuvaavat sinua työntekijänä – Työssä menestyy henkilö, joka on valmis tarttumaan toimeen erilaisiin tehtäviin ja suorittaa ne tarkasti ja huolellisesti.    
 • Positiivinen asenne – Luot asenteellasi positiivista ilmapiiriä työyhteisöön.
 • Trukinajotaito – Me opastamme sinut ajamaan trukkia ja suoritat Kiillossa trukinajoluvan. Aiemmasta kokemuksesta on luonnollisesti hyötyä. Myös kokemus pyöräkuormaajan käytöstä on eduksi.
 • IT-taidot – Et arastele käyttää ja opetella uusia järjestelmiä.   

Mitä varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu?    

Varastoillamme tehtäviin kuuluu tavaran vastaanottoa, sisäisiä siirtoja tuotannon ja varaston välillä, varastonhallintaa, asiakastilauskeräilyä, pakkaamista ja lähettämistä. Asiakastilauskeräilyä toteutamme puhekeräilynä. Pääasiallinen työvälineemme on trukki ja käytössämme on muun muassa lavansiirtovaunu, työntömastotrukki, vastapainotrukki sekä pyöräkuormaaja. Työtä tehdään pääosin päivävuorossa arkisin.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme   

Olemme perheenomainen yhteisö, joka koostuu yli 1000 eri alojen ammattilaisesta 10 maassa. Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme saaneet siitä myös tunnustusta: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja vuonna 2021 saavutimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Tämä voi olla syy siihen, miksi niin monet viihtyvät kanssamme pitkään.    

Tarjoamme sinulle lisäksi:      

 • Harvinaislaatuisen yhdistelmän vakautta ja kasvuyritystä: Kiilto on sijoittunut Kauppalehden 2020-listauksessa Suomen menestyneimpien yritysten sekä suurimpien kasvajien joukkoon. Kiillon 10 vuoden Kestomenestyjä- ja Kasvaja-yhdistelmä on äärimmäisen harvinainen: reilusti alle prosentti yrityksistä yltää molempiin.    
 • Matalan ja ketterän organisaatiorakenteen, jonka ansiosta sinulla on aito mahdollisuus innovoida ja kehittää toimintaa sekä tehdä aloitteita.    
 • Laajan valikoiman mahdollisuuksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen taukoliikunnan, kuntotestausten, liikuntavuorojen ja tuettujen liikuntatapahtumien avulla.    
 • Tavoite- ja aloitepalkkion sekä henkilöstörahaston.    
 • Loistavat mahdollisuudet kehittää itseäsi sisäisten koulutusohjelmien ja muiden koulutusten avulla.     
 • Kattavan työterveyshuollon, ePassin, sairaan lapsen hoitopalvelun, työfysioterapeutin palvelut, lounas- ja pyöräedun sekä sähköpyöriä lainattavaksi työmatkakäyttöön.      

Muutama sana hakuprosessiin liittyen    

Lisätietoa tehtävästä antavat arkisin klo 14 – 16 varaston esihenkilö Kimmo Salonen, puh. 040 6892585 ja logistiikkapäällikkö Matias Hamnström, puh. 044 2959493.

Odotamme hakemustasi 9.10.2022 mennessä täällä. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Vastaathan lisäksi hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.    

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 13. tai 14.10.2022 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.    

Kiilto Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii kymmenessä maassa ja työllistää yhteensä noin 1000 henkeä. Vuonna 2021 Kiillon liikevaihto oli noin 261 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi