Haemme varastoesimiestä Lempäälän tuote- ja materiaalivarastoillemme

Me olemme muokanneet tulevaisuutta jo vuodesta 1919 alkaen. Nyt voisi olla sinun vuorosi: haemme varastoesimiestä uuteen tehtävään Lempäälän tuote- ja materiaalivarastoillemme. Kehitämme ja valmistamme Lempäälän tehtaallamme tuotteita ja ratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Lempäälässä työskentelee yhteensä noin 200 henkilöä ja varastoesimies työskentelee osana toimitusketjun noin 30 hengen tilaus- ja logistiikkatiimiä toimien noin 20 varastotyöntekijän esihenkilönä.

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä varastoesimiehenä

 • Kokemus ihmisten ja toiminnan johtamisesta – Arvostamme läsnäolevaa ja aktiivista otetta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta esihenkilönä toimimisesta. Toivomme, että johtamistyylisi on luottamukseen perustuva ja toimit pitkäjänteisesti, mutta pystyt nopeaan päätöksentekoon tarvittaessa.
 • Työkokemus varastoalalta, varastojen hallinnasta ja lähetystoiminnasta  
 • Kiinnostus ja valmius toiminnan kehittämiseen sekä toimintatapojen muutosten varmistamiseen – Toivomme sinulta kehityslähtöistä ajattelutapaa ja aitoa innostusta toiminnan kehittämiseen.
 • Asiakaslähtöinen palveluasenne – Vastaat osaltasi toimitusvarmuudesta erinomaisen asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi.
 • Suomen ja englannin kielen taito – Työskentelet pääasiassa suomeksi, mutta edellytyksenä on myös hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.   
 • Soveltuva koulutus – Tehtävässä menestymisessä edesauttaa logistiikan alan koulutus (esim. AMK).
 • Järjestelmäosaaminen – Toivomme, että sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä, etkä arastele käyttää ja opetella uusia järjestelmiä.  

Mitä varastoesimiehen tehtäviin kuuluu?

Tilaus- ja logistiikkatiimi koostuu tilauskeskuksesta, Lempäälän tuotevarastosta/lähetystoiminnoista ja materiaalivarastosta sekä Vantaan aluevarastosta. Pääasiallinen tehtäväsi on Lempäälän tuotevaraston päivittäistoiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä tuote- ja materiaalivarastojen työntekijöiden esihenkilönä toimiminen. Tunnistat henkilöstön koulutusvaatimukset ja kehität osaamista. Tärkeimmät sidosryhmäsi ovat tilaus- ja logistiikkatiimin lisäksi muu toimitusketju (tuotanto, osto) ja myyntiorganisaatio. Raportoit tehtävässäsi logistiikkapäällikölle.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Olemme perheenomainen yhteisö, joka koostuu yli 1000 eri alojen ammattilaisesta 11 maassa. Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme saaneet siitä myös tunnustusta: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja vuonna 2021 saavutimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Tämä voi olla syy siihen, miksi monet viihtyvät kanssamme pitkään.

Tarjoamme sinulle lisäksi:

 • Joustavan hybridityömallin ja sisäisen palavereista vapaan ajan keskellä päivää
 • Harvinaislaatuisen yhdistelmän vakautta ja kasvuyritystä: Kiilto on sijoittunut Kauppalehden 2020-listauksessa Suomen menestyneimpien yritysten sekä suurimpien kasvajien joukkoon. Kiillon 10 vuoden Kestomenestyjä- ja Kasvaja-yhdistelmä on äärimmäisen harvinainen: reilusti alle prosentti yrityksistä yltää molempiin.
 • Matalan ja ketterän organisaatiorakenteen, jonka ansiosta sinulla on aito mahdollisuus innovoida ja kehittää toimintaa sekä tehdä aloitteita.
 • Laajan valikoiman mahdollisuuksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen taukoliikunnan, kuntotestausten, liikuntavuorojen ja tuettujen liikuntatapahtumien avulla.
 • Tavoite- ja aloitepalkkion sekä henkilöstörahaston.
 • Loistavat mahdollisuudet kehittää itseäsi sisäisten koulutusohjelmien ja muiden koulutusten avulla.     
 • Kattavan työterveyshuollon, ePassin, sairaan lapsen hoitopalvelun, työfysioterapeutin palvelut, lounas- ja pyöräedun sekä sähköpyöriä lainattavaksi työmatkakäyttöön.

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Purchasing and Logistics Vilma-Lotta Moisio, puh. 040 575 6565 tai Logistics Manager Matias Hamnström, puh. 044 295 9493, ti 19.4. klo 9-10 ja ti 26.4. klo 9-10.

Odotamme hakemustasi 1.5.2022 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.       

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 16. tai 17.5. 2022 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä noin 1000 henkeä. Vuonna 2021 Kiillon liikevaihto oli noin 261 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi