Haemme tutkimusavustajaa Lempäälään

Kiilto työllistää yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksenä toimintakulttuurimme on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti yhdeksässä maassa Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Haemme tutkimuskeskukseen Lempäälään

TUTKIMUSAVUSTAJAA

Tehtävässä tuot panoksesi osaavaan laastien ja tasoitteiden tuotekehitystiimiimme. Vastuihisi kuuluvat monipuoliset työtehtävät laboratoriokoe-erien valmistuksesta käytännön testaukseen sekä CE-laadunvarmistukseen. Osallistut jatkossa myös kuluttaja-asiakkaiden neuvontaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun tuotekehitysorganisaation, myynnin ja markkinoinnin sekä tuotannon kanssa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista työtä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana vakavaraista ja kansainvälisesti kehittyvää yritystä.

Odotamme sinulta:

  • laborantin, laboratorioanalyytikon tai vastaavan koulutusta
  • 1-2 vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • valmiutta käyttää erilaisia IT-ohjelmia ja -järjestelmiä
  • oma-aloitteista ja ripeää työskentelyotetta
  • joustavaa ja palveluhenkistä yhteistyöasennetta
  • kykyä sujuvaan ilmaisuun sekä englanniksi että suomeksi

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityksen päällikkö Petri Heljo 17.10. klo 8-10 ja 22.10. klo 14-16, puh. 040 6618353. Täytä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään sunnuntaina 28.10.2018 osoitteessa: www.kiilto.com/careers

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakuajan jälkeen lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 9.11.2018 mahdollista työhaastattelua varten.