Haemme Turun tuotantotiimiin kehitysmyönteistä ja innostavaa työnjohtajaa

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Valmistamme Turun tehtaallamme pesu- ja puhdistusaineita sekä ammattikäyttöön että kuluttajille. Haemme nyt Turun tuotantotiimiin kehitysmyönteistä ja innostavaa

TYÖNJOHTAJAA

 

Tässä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tehtävässä vastaat tuotannon päivittäisestä johtamisesta ja pääset kehittämään prosesseja yhdessä kannustavan tiimimme kanssa. Olet tärkeä osa toimitusketjumme sujuvuutta ja toimit aktiivisesti vuorovaikutuksessa oston, tuotannonsuunnittelun, kunnossapidon sekä logistiikan kanssa. Raportoit tehtävässä tuotantopäällikölle.

Työnjohtajana toimit noin 30 henkilön esimiehenä. Toivommekin sinulta vähintään viiden vuoden työkokemusta esimiestehtävistä prosessiteollisuudessa. Toivomme myös, että sinulla on tekninen korkeakoulututkinto esimerkiksi kemian tai prosessitekniikan alalta. Hyvä paineensietokyky, tinkimätön turvallisuusasenne sekä aktiivinen ja systemaattinen kehittämisote auttavat päivittäisessä työssä, kuten myös kyky hallita kokonaisuuksia. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia.  

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten, harrastusvuorojen ja lajitutustumisten kautta. Pidämme huolta työergonomiasta: käytössämme on nykyaikaisten työvälineiden lisäksi myös työfysioterapiapalvelut. Olemme savuton työpaikka. Lue lisää tästä linkistä: 100-vuotias Kiilto kehittää työhyvinvointia määrätietoisin askelin

Lisätietoa tehtävästä: 15.1.2020 klo 15:30 – 16:30 ja 22.1.2020 klo 15:30 – 16:30, Tuotantopäällikkö Mira Kaunisto, puh. +358 40 5581248. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille täällä viimeistään 26.1.2020.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 10.2.2020 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.