Haemme Turun tehtaillemme tuotantotyöntekijää valmistamoon

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Valmistamme Turun tehtaillamme pesu- ja puhdistusaineita sekä ammattikäyttöön että kuluttajille ja haemme nyt

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ VALMISTAMOON

 

Toimit osana tuotannon tiimiä ja työtehtäviisi kuuluu pääasiassa liuostehtaan tuotteiden valmistus tuotantosuunnitelman mukaisesti. Osallistut tilanteen mukaan myös muihin tuotannon työtehtäviin ja sinulla on valmius tehdä tarvittaessa 3-vuorotyötä.

Odotamme sinulta:

  • aiempaa kokemusta tuotantoympäristössä työskentelystä

  • oma-aloitteisuutta
  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • joustavaa asiakaspalveluasennetta
  • reipasta työotetta ja ryhmätyöskentelytaitoja
  • trukinajotaito katsotaan eduksi
  • kemian-/prosessitekniikan perustutkinto tai vastaava katsotaan eduksi

 

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten, harrastusvuorojen ja lajitutustumisten kautta. Tuemme henkilöstömme osaamisen uusiutumista muun muassa omien koulutusohjelmiemme avulla. Olemme savuton työpaikka. Lue lisää tästä linkistä: 100-vuotias Kiilto kehittää työhyvinvointia määrätietoisin askelin

Lisätietoa tehtävästä antaa 10.6. klo 10-11 työnjohtaja Aki Kuokkanen, puh. +358 40 5787952. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 14.6.2020 täällä. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Pyydämme hakijoita varaamaan 24.6.2020 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitysratkaisut, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.