Haemme Turun tehtaallemme vastuuntuntoista ja huolellista laitosmiestä

Kiilto työllistää yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksenä toimintakulttuurimme on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti yhdeksässä maassa Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Haemme nyt Turun tehtaallemme vastuuntuntoista ja huolellista

LAITOSMIESTÄ

Tehtävässä vastaat pakkauslinjojen tuotantolaitteiden ylläpidosta ja huollosta edistäen joustavaa ja mahdollisimman tehokasta ja häiriötöntä tuotantoa. Tehtävänäsi on huolehtia itsenäisesti tuotanto-ohjelman mukaisista tuotevaihdoista sekä laitteiden ja tilojen puhdistuksista. Huolehdit aktiivisella otteella myös ajon aikaisista linjojen ja koneiden asennuksista sekä hienosäädöistä. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu tuotantolaitteiden tuotannonaikaisten häiriöiden selvitys ja korjaukset sekä vikailmoitusten tekeminen. Vastuullasi on myös tuotantolaitteiden ja menetelmien kehittäminen sekä toiminnan ja laiteturvallisuuden parantaminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon esimiesten sekä tuotantotyöntekijöiden kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää:

  • tehtävään sopivaa koulutusta tai alalta hankittua kokemusta
  • teknistä kiinnostusta
  • aktiivisuutta, tarkkuutta, täsmällisyyttä, joustavuutta ja loogista ajattelutapaa
  • itsenäistä työotetta ja asiakaspalveluhenkistä työasennetta
  • hyviä yhteistyötaitoja
  • pneumatiikan tuntemus katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoa tehtävästä antaa 5.12. klo 13 – 16 ja 12.12. klo 13 – 16 työnjohtaja Riikka Suominen, puh. 050 395 7218. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.12.2018 osoitteessa www.kiiltoclean.com/careers.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 2.1.2019 mahdollista työhaastattelua varten.