Haemme Turun tehtaallemme osa-aikaista työntekijää/harjoittelijaa hankintatoimeen

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Toimit osana hankintatoimen tiimiä, joka vastaa raaka-aineiden, pakkaustarvikkeiden hankintojen suunnittelusta, toteutuksesta ja tilausten käsittelystä. 

 

Toivomme sinulta:

  • Jonkin verran edenneitä opintoja soveltuvalta alalta
  • Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa
  • Aloitteellista ja tarkkaa työotetta
  • IT- ja järjestelmätaitoja
  • reipasta ja ripeää työotetta sekä stressinsietokykyä
  • aiemman kokemuksen ostojen / hankinnan parissa laskemme eduksi

 

Ymmärrät asiakaslähtöisen toiminnan merkityksen sekä turvallisuusajattelu on sinulle luontevaa. Tärkeintä on, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista ja osaavaa työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen kehittyvään organisaatioomme.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista työtä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana vakavaraista ja kansainvälisesti kehittyvää yritystä. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös tunnustusta Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatin muodossa. Olemme savuton työpaikka.

Tarjoamme sinulle työtä noin 15 tuntia viikossa tai sopimuksen mukaan. Työn voi hyödyntää myös opintoihin liittyvänä harjoitteluna. Aloitus olisi mahdollisimman pian ja kesto noin 4 kuukautta (vuoden 2019 loppuun asti).

Täytä hakemus ja liitä mukaan myös CV:si viimeistään 1.9.2019 osoitteessa www.kiilto.com/careers. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.  

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.