Haemme Turun tehtaallemme kahta tuotantotyöntekijää pakkaamoon

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Haemme nyt Turun tehtaillemme

KAHTA TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ PAKKAAMOON

 

Toimit osana tuotannon tiimiä ja työtehtäväsi vaihtelevat kulloisenkin asiakastilanteen mukaan. Työtehtäviisi kuuluu jauhe- ja liuostehtaan tuotteiden pakkaaminen tuotantosuunnitelman mukaisesti. Työ on tarvittaessa 2-vuorotyötä.

Odotamme sinulta:

  • aiempaa kokemusta tuotantoympäristössä työskentelystä
  • oma-aloitteisuutta
  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • joustavaa asiakaspalveluasennetta
  • reipasta työotetta ja ryhmätyöskentelytaitoja
  • trukinajotaito katsotaan eduksi
  • kemian-/prosessitekniikan perustutkinto tai vastaava katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten, harrastusvuorojen ja lajitutustumisten kautta. Tuemme henkilöstömme osaamisen uusiutumista muun muassa omien koulutusohjelmiemme avulla. Olemme savuton työpaikka. Lue lisää tästä linkistä: 100-vuotias Kiilto kehittää työhyvinvointia määrätietoisin askelin

Lisätietoa tehtävästä antaa 29.1.2020 klo 10-11 työnjohtaja Aki Kuokkanen, puh. +358 40 5787952. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 9.2.2020 täällä.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.