Haemme Turkuun tuotannonsuunnittelijaa

Kiilto työllistää yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksenä toimintakulttuurimme on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti yhdeksässä maassa Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Haemme nyt Turun tehtaallemme vastuuntuntoista, huolellista ja oma-aloitteista

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

Tehtävä on määräaikainen ja kestää yhdeksän kuukautta.

Tehtävässä vastaat Turun tehtaiden tuotanto-ohjelman laadinnasta huomioiden materiaalisaatavuudet ja resurssien kuormitukset. Toimit yhdessä kokeneemman tuotannonsuunnittelijan kanssa. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu myös laaditun tuotantosuunnitelman seuranta, muokkaukset tarvittaessa sekä töiden vapauttaminen tuotantoon. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja hankinnan kanssa. Raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle.

Tehtävän hoitaminen edellyttää:

  • tehtävään sopivaa koulutusta tai alalta hankittua kokemusta
  • analyyttisyyttä tietojen tarkastelussa sekä ongelmanratkaisutaitoja
  • aktiivisuutta, tarkkuutta, täsmällisyyttä, joustavuutta
  • halua ja kykyä oppia sekä kehittää uusia järjestelmiä
  • itsenäistä työotetta, mutta sen lisäksi myös tiimityöskentelyä
  • hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
  • englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista hallintaa

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Työtehtävä sopii myös vastavalmistuneelle.

Lisätietoa tehtävästä antaa 27. – 28.12.2018 ja 8.1.2019 klo 10 – 12 Mira Kaunisto, puh. 040 558 1248 ja 2.- 3.1.2019 klo 10 – 12 Anssi Manninen, puh. 040 530 5416. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.1.2019 mennessä osoitteessa www.kiiltoclean.com/careers.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakuajan jälkeen lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 23.1.2019 mahdollista työhaastattelua varten.