Haemme tuotekehityspäällikköä Turkuun

  Kiilto työllistää yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksenä toimintakulttuurimme on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti yhdeksässä maassa Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Turussa sijaitseva tuotekehityslaboratoriomme kehittää puhdistusratkaisuja eri liiketoimintoalueille. Kehitämme uusia tuotteita ja palveluita, ylläpidämme laajaa tuotevalikoimaa sekä tuemme asiakkaita suoraan heidän tarpeissaan.

Etsimme nyt Turun tuotekehitykseen asiakaslähtöistä ja kehityshenkistä

TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Keskeisenä tehtävänäsi on vastata tuotekehitysprojektien tehokkaasta suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimit läheisessä yhteistyössä erityisesti teollisuusasiakkaidemme kanssa ja huolehdit, että tuoteratkaisut vastaavat heidän tarpeitaan. Lisäksi tuot uusia, raikkaita ajatuksia ja ideoita tuotteiden ja palveluratkaisujen kehittämiseksi. Olet yhteistyössä mm raaka-ainetoimittajiin, tutkimuslaitoksiin ja muihin merkittäviin ulkoisiin tahoihin sekä olet avoin ja utelias alan kehitykselle tuoden uusia näkökulmia tekemiseen. Vastuullesi kuuluvat myös tuoteturvallisuuteen liittyvät asiat. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa yhteistyötä ja aktiivista vuorovaikutusta myynnin ja markkinoinnin, tuotannon sekä ostotoimintojemme kanssa. Tehtävässä raportoit tutkimus-, kehitys ja innovaatiojohtajalle.

Tehtävän edellytykset:

  • soveltuva ylempi yliopistotutkinto esim. prosessitekniikka, tuotantotalous tai kemiantekniikka
  • asiakaslähtöinen ajattelu- ja toimintatapa
  • kyky tuottaa ideoita ja viedä ne käytäntöön
  • sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
  • erityisosaaminen esim. prosessikemiasta, pintakemiasta tai pakkauskehityksestä katsotaan eduksesi
  • arvostamme kokemusta ja näyttöä moniammatillisista kehitysprojekteista teollisessa toimintaympäristössä, esimerkiksi metsä-, elintarvike- tai metalliteollisuudessa

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimialaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa 19.11. klo 15 – 16 ja 20.11. klo 16 – 17 tutkimus-, kehitys- ja innovaatiojohtaja Oili Kallatsa, puh. 050 576 9243. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.11.2018 osoitteessa www.kiiltoclean.com/careers.

Toimimme Kiilto Familyn rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakuajan jälkeen lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 14.12.2018 mahdollista työhaastattelua varten.