Haemme tuotantotyöntekijöitä Lempäälän tehtaamme pakkaamoon

Me olemme muokanneet tulevaisuutta jo vuodesta 1919 alkaen. Nyt voisi olla sinun vuorosi: haemme Lempäälän tehtaamme pakkaamoon tuotantotyöntekijöitä. Kehitämme ja valmistamme Lempäälässä kemianteollisuuden tuotteita ja ratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Lempäälän tuotannossa työskentelee yhteensä noin 90 henkilöä. Nyt haemme lisää tuotantotyöntekijöitä pakkaamon noin 30 hengen tiimiin. Kiillossa pääset hyvässä vaiheessa mukaan voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään konserniin!  

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä  

 • Reipas työote ja ryhmätyöskentelytaidot – Työ on ennen kaikkea tiimityötä ja olet päivittäin tekemisissä myös muiden Lempäälän tuotantotiimien kanssa (esim. liimanvalmistus, tuotevarasto, kunnossapito). Oma työsi vaikuttaa kokonaisuuteen ja tuotantoprosessit toimivat sujuvasti, kun yhteistyö on saumatonta.
 • Aiempi kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä – Emme edellytä tiettyä koulutusta tai kokemusta. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti, mutta jos sinulla on aiempaa työkokemusta teollisesta tuotantoympäristöstä, siitä on etua.
 • Trukinajotaito – Me opastamme sinut ajamaan trukkia ja suoritat Kiillolla trukinajoluvan. Aiemmasta kokemuksesta on luonnollisesti hyötyä.
 • Into oppia uutta – Koska erilaisia pakattavia liimoja on paljon, myös työtehtävät ovat vaihtelevia. Pääset oman kiinnostuksesi ja aiemman kokemuksesi mukaan kehittymään pakkaamon eri työtehtävien moniosaajaksi.  
 • Sanat oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen kuvaavat sinua työntekijänä – Pakkaamossa pärjää henkilö, joka on valmis tarttumaan toimeen erilaisiin tehtäviin ja haluaa nähdä työnsä jäljen. Tarkkuudesta ja huolellisuudesta on etua, koska työssä on erittäin tärkeää huomioida kemikaaliturvallisuuden perusasiat.  

Mitä tuotantotyöntekijän tehtäviin pakkaamossa kuuluu?  

Lempäälässä pakataan rakentamisen ja teollisuuden liimoja. Erilaisia tuotteita on paljon ja työtehtävät vaihtelevat valmistettavien tuotteiden mukaan.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa erilaisten liimojen tai liimamassojen pakkaaminen sekä pakkaustyöhön liittyvät valmistelu- ja lopetustyöt.  Tarvittaessa huolehdit myös pakkauskoneiden ja -laitteiden kunnon tarkkailusta. Käytät työssäsi trukkia pakkaustarvikkeiden noutoon ja valmiiden tuotteiden kuljettamiseen. Työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöohjeiden huomioiminen on erittäin tärkeä osa päivittäistä työtä. Työ on arkisin tehtävää 2-vuorotyötä.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme  

Olemme perheenomainen yhteisö, joka koostuu yli 1000 eri alojen ammattilaisesta 11 maassa. Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme saaneet siitä myös tunnustusta: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja vuonna 2021 saavutimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Tämä voi olla syy siihen, miksi niin monet viihtyvät kanssamme pitkään.  

Tarjoamme sinulle lisäksi:   

 • Harvinaislaatuisen yhdistelmän vakautta ja kasvuyritystä: Kiilto on sijoittunut Kauppalehden 2020-listauksessa Suomen menestyneimpien yritysten sekä suurimpien kasvajien joukkoon. Kiillon 10 vuoden Kestomenestyjä- ja Kasvaja-yhdistelmä on äärimmäisen harvinainen: reilusti alle prosentti yrityksistä yltää molempiin.  
 • Matalan ja ketterän organisaatiorakenteen, jonka ansiosta sinulla on aito mahdollisuus innovoida ja kehittää toimintaa sekä tehdä aloitteita.  
 • Laajan valikoiman mahdollisuuksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen taukoliikunnan, kuntotestausten, liikuntavuorojen ja tuettujen liikuntatapahtumien avulla.  
 • Tavoite- ja aloitepalkkion sekä henkilöstörahaston.  
 • Loistavat mahdollisuudet kehittää itseäsi sisäisten koulutusohjelmien ja muiden koulutusten avulla.   
 • Kattavan työterveyshuollon, ePassin, sairaan lapsen hoitopalvelun, työfysioterapeutin palvelut, lounas- ja pyöräedun sekä sähköpyöriä lainattavaksi työmatkakäyttöön.   

Muutama sana hakuprosessiin liittyen 

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 12-14 työnjohtaja Timo Andrejeff, puh. +358405768264.

Odotamme hakemustasi 27.2.2022 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.  

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 11. ja 15.3.2022 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.  

Kiilto Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä noin 1000 henkeä. Vuonna 2020 Kiillon liikevaihto oli noin 294 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi