Haemme tuotantotyöntekijää Turun tehtaallemme

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä lähes 800 henkeä. Vuonna 2023 Kiillon liikevaihto oli noin 227 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi

Haemme Turun liuostehtaallemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ SEOSVALMISTUKSEEN

Työ on kokoaikatyötä ja työaika on 40 tuntia viikossa. Tehtävä on aluksi määräaikainen elokuun 2025 loppuun asti, koska arvioimme tuotantomäärämme kasvavan ja siirrymme kaksivuorotyöskentelyyn.  

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä:  

Reipas työote ja ryhmätyöskentelytaidot – Työ on ennen kaikkea tiimityötä ja olet päivittäin tekemisissä myös muiden sisäisten sidosryhmien kanssa (esim. laatu, pakkaus ja kunnossapito). Oma työsi vaikuttaa kokonaisuuteen ja tuotantoprosessit toimivat sujuvasti, kun yhteistyö on saumatonta.

Aiempi kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä – Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti, mutta jos sinulla on aiempaa työkokemusta teollisesta tuotantoympäristöstä, siitä on etua. Emme edellytä tiettyä koulutusta, mutta soveltuvasta tutkinnosta on hyötyä käytännön työssä. 

Trukinajotaito – Me opastamme sinut tarvittaessa ajamaan trukkia, mutta aiemmasta kokemuksesta on luonnollisesti hyötyä.

Kielitaito – Työ vaatii hyvää suomen kielen taitoa.

Into oppia uutta – Koska erilaisia valmistettavia tuotteita on paljon, myös työtehtävät ovat vaihtelevia. Pääset oman kiinnostuksesi ja aiemman kokemuksesi mukaan kehittymään tuotannon eri työtehtävien moniosaajaksi. Haemme nyt alkuun ensisijaisesti seosvalmistajaa, mutta myöhemmin voi mahdollisesti olla tarvetta laajentaa osaamista myös pakkaamoon.

Sanat oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen kuvaavat sinua työntekijänä – Tuotannossa pärjää henkilö, joka on valmis tarttumaan toimeen erilaisiin tehtäviin ja haluaa nähdä työnsä jäljen. Tarkkuudesta ja huolellisuudesta on etua, koska työssä on erittäin tärkeää huomioida kemikaaliturvallisuuden perusasiat.   

Joustavuus – Tuotannossa tarvitaan valmiutta tehdä 2-vuorotyötä.  

Mitä tuotantotyöntekijän tehtäviin tuotannossa kuuluu?   

Turussa valmistetaan pesu- ja puhdistusaineita teollisuuteen, ammattikäyttöön ja kuluttajille. Erilaisia tuotteita on paljon, mutta perusprosessi on samankaltainen. Tuotteet valmistetaan reseptiikan mukaisesti, analysoidaan ja siirretään pakattavaksi pakkauslinjoille.  

Työtehtäviisi kuuluu seosvalmistuksessa muun muassa raaka-aineiden noutaminen trukilla varastosta ja annostelut valmistuskattiloihin sekä valmistuksen aikainen laadunvalvonta, kuten myös laitteiden toiminnan/kunnon tarkkailu. Työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöohjeiden huomioiminen on erittäin tärkeä osa päivittäistä työtä.  

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi. Olemme savuton työpaikka.   

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi 2.8.2024 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.     

Lisätietoa tehtävästä antaa 3.7. ja 17.7.2024 klo 13-14 Teamleader Hanna Hakanen, puh 040 4866 302.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.