Haemme tuotantotyöntekijää laasti- ja tasoitetehtaallemme Lempäälään

Me olemme muokanneet tulevaisuutta jo vuodesta 1919 alkaen. Nyt voisi olla sinun vuorosi: haemme Lempäälän laasti- ja tasoitetehtaallemme tuotantotyöntekijää. Kehitämme ja valmistamme laasti- ja tasoitetehtaalla rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin tuotteita ja ratkaisuja, kuten esimerkiksi lattiatasoitteita ja saumalaasteja. Lempäälässä työskentelee yhteensä noin 200 henkilöä ja nyt haemme vahvistusta laasti- ja tasoitetehtaan noin 20 hengen tiimiin. Kiillossa pääset hyvässä vaiheessa mukaan voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään konserniin!   

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä  

 • Reipas työote ja ryhmätyöskentelytaidot – Työ on ennen kaikkea tiimityötä. Oma työsi vaikuttaa kokonaisuuteen ja tuotantoprosessi toimii sujuvasti, kun tiimin yhteistyö on saumatonta.
 • Aiempi kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä – Emme edellytä tiettyä koulutusta tai kokemusta. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti, mutta jos sinulla on aiempaa työkokemusta teollisesta tuotantoympäristöstä, siitä on etua.
 • Trukinajotaito – Me opastamme sinut ajamaan trukkia ja suoritat Kiillolla trukinajoluvan. Aiemmasta kokemuksesta on luonnollisesti hyötyä.
 • Into oppia uutta – Koska erilaisia tuotteita ja pakkauskokoja on paljon, myös työtehtävät ovat vaihtelevia. Laasti- ja tasoitetehtaan “Raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi” -prosessissa on monia eri vaiheita ja pääset työssäsi opettelemaan kaikki vaiheet sekä myös kehittämään prosessia.  
 • Sanat oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen kuvaavat sinua työntekijänä – Laasti- ja tasoitetehtaalla pärjää henkilö, joka on valmis tarttumaan toimeen erilaisiin työtehtäviin. 

Mitä tuotantotyöntekijän tehtäviin laasti- ja tasoitetehtaalla kuuluu? 

Toimit osana laasti- ja tasoitevalmistuksen tuotantotiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat laaja-alaisesti eri työtehtävät "Raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi" -prosessissa. Näitä tehtäviä ovat esimerkiksi raaka-aineiden annostelu ja sekoituslaitteiston käyttäminen, työskentely muovisäkki-, paperisäkki- ja suursäkkipakkauskoneella sekä astiapakkauskoneella. Käytät työssäsi trukkia raaka-aineiden ja pakkaustarvikkeiden noutoon. Työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöohjeiden huomioiminen on erittäin tärkeä osa päivittäistä työtä. Työ on arkipäivisin tehtävää 2-vuorotyötä.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme  

Olemme perheenomainen yhteisö, joka koostuu yli 1000 eri alojen ammattilaisesta 11 maassa. Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme saaneet siitä myös tunnustusta: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja vuonna 2021 saavutimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Tämä voi olla syy siihen, miksi niin monet viihtyvät kanssamme pitkään.  

Tarjoamme sinulle lisäksi:   

 • Harvinaislaatuisen yhdistelmän vakautta ja kasvuyritystä: Kiilto on sijoittunut Kauppalehden 2020-listauksessa Suomen menestyneimpien yritysten sekä suurimpien kasvajien joukkoon. Kiillon 10 vuoden Kestomenestyjä- ja Kasvaja-yhdistelmä on äärimmäisen harvinainen: reilusti alle prosentti yrityksistä yltää molempiin.  
 • Matalan ja ketterän organisaatiorakenteen, jonka ansiosta sinulla on aito mahdollisuus innovoida ja kehittää toimintaa sekä tehdä aloitteita.  
 • Laajan valikoiman mahdollisuuksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen taukoliikunnan, kuntotestausten, liikuntavuorojen ja tuettujen liikuntatapahtumien avulla.  
 • Tavoite- ja aloitepalkkion sekä henkilöstörahaston.  
 • Loistavat mahdollisuudet kehittää itseäsi sisäisten koulutusohjelmien ja muiden koulutusten avulla.   
 • Kattavan työterveyshuollon, ePassin, sairaan lapsen hoitopalvelun, työfysioterapeutin palvelut, lounas- ja pyöräedun sekä sähköpyöriä lainattavaksi työmatkakäyttöön.  

Muutama sana hakuprosessiin liittyen  

Lisätietoa tehtävästä antaa 21.-25.2. klo 13-15 valmistuspäällikkö Joni Leppänen, puh. +358400546198.

Odotamme hakemustasi 6.3.2022 mennessä täällä. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.   

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 15.3.2022 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.  

Kiilto Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä lähes 1000 henkilöä. Vuonna 2020 Kiillon liikevaihto oli noin 294 miljoonaa euroa.  www.kiilto.fi