Haemme tuotannonsuunnittelijaa Turkuun

Me olemme muokanneet tulevaisuutta jo vuodesta 1919 alkaen. Nyt voisi olla sinun vuorosi: haemme tuotannonsuunnittelijaa vastaamaan Turun ja Hankasalmen tehtaidemme tuotannonsuunnittelusta. Toimipisteesi sijaitsee Turussa, mutta käyt silloin tällöin myös Hankasalmella. Toimit keskeisessä asiantuntijaroolissa ammattihygienia- ja kuluttajaliiketoiminnoissamme, joiden tuotevalikoima on laaja: pesu- ja puhdistusaineet ja hygieniatuotteet ammattisiivouksen ja -keittiöiden, terveydenhuollon ja teollisuuden sekä kuluttajien tarpeisiin. Kiillossa pääset hyvässä vaiheessa mukaan voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään konserniin!

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä tuotannonsuunnittelijana

 • Into oppia uutta – Kokemus tuotannonsuunnittelusta tai soveltuva korkeakoulututkinto on eduksi. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin halu kehittää, kehittyä ja oppia uutta. Perehdytämme sinut työtehtävään, joten motivaatio ja asenne ratkaisevat.
 • Ongelmanratkaisukyky, oma-aloitteinen työote ja yhteistyötaidot – Tuotannonsuunnittelijana olet ehdoton oman alueesi asiantuntija ja uskallat tehdä päätöksiä. Toimit osana Supply Chain -tiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä tuotannon, hankinnan, myynnin ja logistiikan kanssa. Ratkaisukeskeinen työskentelytapa auttaa yhteisiin tavoitteisiin pääsemisessä.
 • Analyyttisyys, loogisuus, innovatiivisuus ja tarkkuus – Jos nämä ominaisuudet kuvaavat sinua työntekijänä, on sinulla hyvät edellytykset menestyä tehtävässä.
 • Kielitaito – Työskentelet pääasiassa suomeksi, mutta hyvästä englannin kielen taidosta on työssäsi hyötyä. Kiilto toimii kansainvälisesti 11 maassa Itämeren alueella ja olet yhteyksissä erityisesti Tanskan, Venäjän ja Baltian tiimien kanssa.     
 • Järjestelmäosaaminen – Et arastele käyttää ja opetella uusia järjestelmiä. Tuotannonohjausjärjestelmämme Epicor on tärkein työkalusi ja käytät apuna myös Exceliä sekä Relex-ennustejärjestelmää.

Mitä tuotannonsuunnittelijan tehtäviin kuuluu?

Tuotannonsuunnittelijan roolissa vastaat sekä Turun että Hankasalmen oikea-aikaisen tuotantosuunnitelman tekemisestä lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä ennusteen perusteella. Keskeinen osa työtäsi on ennusteiden oikean tason seuraaminen ja liiketoimintojen avustaminen kysynnänsuunnittelussa. Tavoitteena on pitää varastotaso optimaalisena sekä varmistaa tuotteiden saatavuus. Työssä oleellista on, että osaat hallita kokonaisuuksia ja organisoida, sillä pidät monia lankoja käsissäsi. Myös hyvästä paineensietokyvystä on etua. Kun olet päässyt sisään rooliisi, toivomme, että olet innostunut kehittämään tuotannonsuunnitteluprosessejamme.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Olemme perheenomainen yhteisö, joka koostuu yli 1000 eri alojen ammattilaisesta 11 maassa. Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme saaneet siitä myös tunnustusta: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja vuonna 2021 saavutimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Tämä voi olla syy siihen, miksi monet viihtyvät kanssamme pitkään.

Tarjoamme sinulle lisäksi:

 • Joustavan hybridityömallin ja sisäisen palavereista vapaan ajan keskellä päivää
 • Harvinaislaatuisen yhdistelmän vakautta ja kasvuyritystä: Kiilto on sijoittunut Kauppalehden 2020-listauksessa Suomen menestyneimpien yritysten sekä suurimpien kasvajien joukkoon. Kiillon 10 vuoden Kestomenestyjä- ja Kasvaja-yhdistelmä on äärimmäisen harvinainen: reilusti alle prosentti yrityksistä yltää molempiin.
 • Matalan ja ketterän organisaatiorakenteen, jonka ansiosta sinulla on aito mahdollisuus innovoida ja kehittää toimintaa sekä tehdä aloitteita.
 • Laajan valikoiman mahdollisuuksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen taukoliikunnan, kuntotestausten, liikuntavuorojen ja tuettujen liikuntatapahtumien avulla.
 • Tavoite- ja aloitepalkkion sekä henkilöstörahaston.
 • Loistavat mahdollisuudet kehittää itseäsi sisäisten koulutusohjelmien ja muiden koulutusten avulla.    
 • Kattavan työterveyshuollon, ePassin, sairaan lapsen hoitopalvelun, työfysioterapeutin palvelut, lounas- ja pyöräedun sekä sähköpyöriä lainattavaksi työmatkakäyttöön.

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Lisätietoa tehtävästä antaa Demand Manager Jenni Koivisto, +358503957149, 16.2. klo 11-13 ja 22.2. klo 14-16.

Odotamme hakemustasi 2.3.2022 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.      

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä 5.3. mennessä. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

KiiltoClean Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä noin 1000 henkeä. Vuonna 2020 Kiillon liikevaihto oli noin 294 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi