Haemme teollisuuden liimojen ja paloneston liiketoimintaan aluepäällikköä Keski- ja Itä-Suomen alueelle

Olemme luoneet tulevaisuutta Kiillossa jo vuodesta 1919 lähtien. Panostamme päivittäin huomiseen kehittämällä toimintamme vastuullisuutta, kannustamalla innovointiin ja huolehtimalla työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme sitoutuneita täyttämään Lupauksemme ympäristölle, motivoituneina aidosta mahdollisuudesta vaikuttaa sekä yksilöinä että yhdessä, luoden näin kestäviä menestystarinoita asiakkaillemme. Tervetuloa mukaan matkalle kohti määränpäätämme, vuotta 2080!     

Haemme nyt teollisuuden liimojen ja paloneston liiketoimintaan

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Keski- ja Itä-Suomen alueelle      

Teollisuuden liimojen ja paloneston liiketoimintamme tarjoaa asiakkailleen palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joita valmistamme Lempäälän tehtaallamme. Aluepäällikkönä saat vastuullesi todella hyvin hoidetun myyntialueen, jossa on hyvä perusta jatkaa kehittämistä. Erityisesti puuteollisuus on vahvasti edustettuna Keski- ja Itä-Suomen alueella. Tekniikan, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista koostuva tiimimme on erittäin kokenut ja saat siltä vahvan taustatuen työhösi.

Aluepäällikön rooli on itsenäinen, vapaa ja vastuullinen: olet suoraan vastuussa oman alueesi asiakkaista ja etsit myös aktiivisesti uusia asiakkaita. Tärkein tehtäväsi on huolehtia siitä, että asiakkaat saavat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen ja kokevat Kiillon parhaana mahdollisena kumppanina nyt ja aina. Organisaatiorakenteemme on erittäin matala ja ketterä ja siinä on aidosti mahdollista uudistaa toimintaa. Toivommekin, että tuot uutta ja tuoretta näkemystä, jonka avulla voimme edelleen kehittää toimintakulttuuriamme sekä kilpailukykyämme. Voit omalla toiminnallasi vaikuttaa myös merkittävästi siihen, että yhdessä asiakkaidemme kanssa löydämme ja tunnistamme uusia keinoja erottautua kilpailijoista ja luoda lisäarvoa asiakkaillemme. Kiillossa pääset hyvässä vaiheessa mukaan voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään konserniin ja aluepäällikön roolissa onkin mahdollisuus myöhemmin kasvaa kansainväliseen rooliin omien kykyjen ja toiveiden mukaan.

Aluepäällikön roolissa pääset hoitamaan erittäin monipuolisia työtehtäviä niin kaupallisesti kuin teknisestikin. Huolehdit asiakkaidesi hinta- ja kannattavuustasosta, laadit tarjouksia ja vastaat kaupallisista neuvotteluista. Seuraat lisäksi aktiivisesti markkinoilla tapahtuvaa kehitystä sekä muutoksia. Järjestät tuotekoeajoja sekä palveluiden pilotointeja asiakkaidesi tiloissa. Huolehdit myös tuotekehitysprojektien vetämisestä omien asiakkuuksiesi osalta. Toimit asiakkaidesi teknisenä tukena ja autat proaktiivisesti asiakkaitasi tehostamaan heidän omia prosessejaan. Osana asiakkaiden teknistä tukemista järjestät myös käytännön liimakoulutuksia sekä teoriakoulutusta yhdessä teknisten asiantuntijoidemme kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden aluepäälliköiden, Key Account Managereiden, vientipäällikön, markkinoinnin sekä liiketoimintajohdon kanssa.

Työtä on sujuvinta tehdä Jyväskylästä, Kuopiosta tai niiden läheisyydestä kotikonttorilta käsin. Työhön kuuluu matkustamista (noin kolme päivää viikossa), pääasiallisesti Keski- ja Itä-Suomen alueella, mutta satunnaisesti myös muualla Suomessa. Toimenkuvan kehittyessä voi työhön sisältyä myös yksittäisiä ulkomaanmatkoja. Raportoit tehtävässä Suomen Head of Salesille.

Odotamme sinulta:     

 • vähintään viiden vuoden B2B-ratkaisumyyntikokemusta teollisessa ympäristössä
 • teknistä tai kaupallista AMK-koulutusta
 • teknisiä valmiuksia ja kokemusta (esim. puu- tai liimateollisuudesta, valmistavasta teollisuudesta tai teknisestä asiakaspalvelusta)   
 • kokemusta projektien vetämisestä
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • osaamista järjestelmien käytössä: CRM (MS Dynamics) ja MS Office

Tehtävässä on eduksi, jos ymmärrät lisäksi palveluliiketoimintaa / -muotoilua. Arvostamme myös ruotsin ja venäjän kielten taitoa. Tehtävässä menestymistä edesauttavat erinomaiset neuvottelu- ja esiintymistaidot, joustavuus, tavoite- ja uudistumishalukkuus, vahva yhteistyö- ja verkostoitumiskyky sekä ratkaisukeskeinen asenne.    

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Olemme perheenomainen yhteisö, joka koostuu yli 1000 eri alojen ammattilaisesta 11 maassa. Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme saaneet siitä myös tunnustusta: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja vuonna 2021 saavutimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Tämä voi olla syy siihen, miksi niin monet viihtyvät kanssamme pitkään.

Tarjoamme sinulle lisäksi:

 • Kiinteän palkkauksen, vapaan autoedun ja puhelinedun.
 • Harvinaislaatuisen yhdistelmän vakautta ja kasvuyritystä: Kiilto on sijoittunut Kauppalehden 2020-listauksessa Suomen menestyneimpien yritysten sekä suurimpien kasvajien joukkoon. Kiillon 10 vuoden Kestomenestyjä- ja Kasvaja-yhdistelmä on äärimmäisen harvinainen: reilusti alle prosentti yrityksistä yltää molempiin.
 • Matalan ja ketterän organisaatiorakenteen, jonka ansiosta sinulla on aito mahdollisuus innovoida ja kehittää toimintaa sekä tehdä aloitteita.
 • Laajan valikoiman mahdollisuuksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen taukoliikunnan, kuntotestausten, liikuntavuorojen ja tuettujen liikuntatapahtumien avulla.
 • Tavoite- ja aloitepalkkion sekä henkilöstörahaston.
 • Loistavat mahdollisuudet kehittää itseäsi sisäisten koulutusohjelmien ja muiden koulutusten avulla.   
 • Kattavan työterveyshuollon, ePassin, sairaan lapsen hoitopalvelun, työfysioterapeutin palvelut, lounas- ja pyöräedun sekä sähköpyöriä lainattavaksi työmatkakäyttöön.

Muutama sana hakuprosessiin liittyen  

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Sales Timo Lehtinen, +358408094670, 16.2. klo 11-12 ja 23.2. klo 15-16.

Odotamme hakemustasi 27.2.2022 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.      

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 11. tai 17.3.2022 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä noin 1000 henkeä. Vuonna 2020 Kiillon liikevaihto oli noin 294 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi