Haemme teollisuuden liimojen ja paloneston liiketoimintaan aluepäällikköä Itä-Suomen alueelle

Haemme teollisuuden liimojen ja paloneston liiketoimintaan

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Itä-Suomen alueelle        

Teollisuuden liimojen ja paloneston liiketoimintamme tarjoaa asiakkailleen palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joita valmistamme Lempäälän tehtaallamme. Aluepäällikkönä saat vastuullesi todella hyvin hoidetun myyntialueen, jossa on hyvä perusta jatkaa kehittämistä. Erityisesti puuteollisuus on vahvasti edustettuna Itä-Suomen alueella. Nykyinen asiakaskuntamme sijoittuu pääosin Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueelle. Tekniikan, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista koostuva tiimimme on erittäin kokenut ja saat siltä vahvan taustatuen työhösi.

Aluepäällikön rooli on itsenäinen, vapaa ja vastuullinen: olet suoraan vastuussa oman alueesi asiakkaista ja etsit myös aktiivisesti uusia asiakkaita. Tärkein tehtäväsi on huolehtia siitä, että asiakkaat saavat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen ja kokevat Kiillon parhaana mahdollisena kumppanina nyt ja aina. Voit omalla toiminnallasi vaikuttaa siihen, että yhdessä asiakkaidemme kanssa löydämme ja tunnistamme uusia keinoja erottautua kilpailijoista ja luoda lisäarvoa asiakkaillemme.  

Tässä roolissa pääset hoitamaan erittäin monipuolisia työtehtäviä niin kaupallisesti kuin teknisestikin. Huolehdit asiakkaidesi hinta- ja kannattavuustasosta, laadit tarjouksia ja vastaat kaupallisista neuvotteluista. Seuraat lisäksi aktiivisesti markkinoilla tapahtuvaa kehitystä sekä muutoksia. Järjestät tuotekoeajoja sekä palveluiden pilotointeja asiakkaidesi tiloissa. Huolehdit myös tuotekehitysprojektien vetämisestä omien asiakkuuksiesi osalta. Toimit asiakkaidesi teknisenä tukena ja autat proaktiivisesti asiakkaitasi tehostamaan heidän omia prosessejaan. Osana asiakkaiden teknistä tukemista järjestät myös käytännön liimakoulutuksia sekä teoriakoulutusta yhdessä teknisten asiantuntijoidemme kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden aluepäälliköiden, Key Account Managereiden, vientipäällikön, markkinoinnin sekä liiketoimintajohdon kanssa.

Työtä on sujuvinta tehdä Pohjois-Savon tai Pohjois-Karjalan alueella kotikonttorilta käsin. Työhön kuuluu matkustamista pääosin Itä-Suomen alueella. Raportoit tehtävässä Head of Salesille.

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä teollisuuden aluepäällikkönä:

  • Teollisessa ympäristössä hankittu B2B-ratkaisumyyntikokemus
  • Tekniset valmiudet ja kokemus (esim. puu- tai liimateollisuudesta, valmistavasta teollisuudesta tai teknisestä asiakaspalvelusta)    
  • Kokemus projektityöskentelystä
  • Tekninen tai kaupallinen koulutus
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • Perusosaaminen tietojärjestelmien käytöstä: CRM (MS Dynamics) ja MS Office

Tehtävässä on eduksi, jos ymmärrät lisäksi palveluliiketoimintaa / -muotoilua. Työssäsi menestymistä edesauttavat erinomaiset neuvottelu- ja esiintymistaidot, joustavuus, tavoite- ja uudistumishalukkuus, vahva yhteistyö- ja verkostoitumiskyky sekä ratkaisukeskeinen asenne.     

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi.     

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Sales Timo Lehtinen, +358 40 8094670, 21.3. klo 11-12 ja 26.3. klo 13-14.

Odotamme hakemustasi 3.4.2024 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.       

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 18. tai 19.4.2024 mahdollista Teamsillä pidettävää työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä lähes 800 henkeä. Vuonna 2022 Kiillon liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi