Haemme teknistä asiantuntijaa ammattihygienian liiketoimintaan

Haemme ammattihygienian liiketoimintaan Uudenmaan alueelle

Teknistä asiantuntijaa

Ammattihygienian liiketoimintamme kehittää ja valmistaa pesu- ja puhdistusaineita sekä hygieniaratkaisuja ammattikäyttöön. Tarjoamamme tuotevalikoima, palvelumme ja asiantuntemuksemme on jaoteltu viiteen ratkaisualueeseen, joita ovat ammattisiivous, elintarviketeollisuus, Food Service, terveydenhuolto ja teknologiateollisuus.

Mitä työtehtäviisi teknisenä asiantuntijana kuuluu?

Tässä monipuolisessa tehtävässä vastaat Food Servicen, ammattisiivouksen ja terveydenhuollon asiakkuuksiemme korkealaatuisesta teknisestä asiakaspalvelusta. Osaamisesi turvin autat asiakkaitamme varmistamaan hygieenisen ja turvallisen toimintaympäristön kustannustehokkailla ja turvallisilla annosteluratkaisuilla, niin ravintoloissa, ammattikeittiöissä, sairaaloissa kuin ammattisiivouksessakin. Kannamme suurta vastuuta asiakkaidemme prosessien toimivuudesta ja teknisenä asiantuntijana oletkin palveluketjumme avainpeluri erinomaisen asiakaskokemuksen tuottajana. Seuraamme aktiivisesti asiakastyytyväisyyttä ja NPS lukumme on kiitettävällä tasolla. Olemme ylpeitä työstämme ja osaamisestamme alamme markkinajohtajana.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat itsenäisesti hoidettavat tekniset asiakaspalvelukäynnit sisältäen muun muassa pesuaineiden sähköisten annostelulaitteistojen vianetsintää, annostelulaitteiden asennuksia ja määräajoin suoritettavia ennakkohuoltoja asiakaskohteissa. Asiakaspalvelukäyntien yhteydessä tuot sujuvasti asiakkaalle tiedoksi konsultoivalla tavalla Kiillon laajan ratkaisuvalikoiman. Luot työtehtävistäsi järjestelmiimme sekä asiakkaillemme käyntiraportit muun muassa omavalvonnan toteuttamiseen. Kiilto tarjoaa työkäyttöösi täysin varustellun huoltoauton toimialueellasi liikkumiseen. Asiakkaamme ovat oman toimialansa johtavia yksityisiä yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita kuten kuntia ja liikelaitoksia.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä vaaditaan sähköasennusoikeudet ja hyvää valmiutta uuden oppimiseen. Odotamme sinulta kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Lisäksi huolellisuus ja analyyttisyys ovat oleellista varmistettaessa asennusten turvallisuus ja laitteistojen häiriötön toiminta. Merkittäväksi eduksi lasketaan myös kokemus esimerkiksi ammattikeittiölaitteiden parissa työskentelystä tai muu aiempi sähköisten annosteluratkaisuiden osaaminen.

Toimintatyyliltäsi olet aktiivinen ja toimelias ja sinulla on erinomainen paineensietokyky. Omaat aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta tai kyvykkyyttä ja halua tarjota asiakkaillemme toimialan paras asiakaskokemus. Hyvät tiimityöskentelytaidot sekä organisointikyky auttavat päivittäisessä työssäsi, samoin kuin sujuvat vuorovaikutus-, viestintä- ja dokumentointitaidot.  

Toivomme, että sinulla on ammatti- tai ammattikorkeakoulukoulutus esimerkiksi tekniseltä alalta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä matkustamista asiakkaidemme toimipisteissä pääasiassa Uudenmaan alueella, ajoittain vaaditaan matkustusvalmiutta myös muualla kotimaassa. Tehtävän sujuvan suorittamisen kannalta asuinpaikkasi tulisi sijaita Uudellamaalla.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi.      

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi mahdollisimman pian ja kuitenkin viimeistään 26.5.2024 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi sekä lyhyen videovastauksen. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja rekrytointipäätös tehdään heti sopivan henkilön löytyessä.  

Lisätietoa tehtävästä antaa Tekninen palvelupäällikkö Tommi Orte, +358405825431

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Pyydämme hakijoita varaamaan 3. ja/tai 7.6. 2024 mahdollista Teamsillä pidettävää työhaastattelua varten. Ennen päätöstäsi tehtävän vastaanottamisesta, sinulla on halutessasi myös mahdollisuus tulla tutustumaan päiväksi työtehtävien sisältöön ja luonteeseen teknisen asiantuntijamme mukana. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.