Haemme RDI Specialistia Turkuun

Haemme ammattihygienian ja kuluttajatuotteiden RDI-tiimiimme Turkuun  

RDI SPECIALISTIA

Ammattihygienian liiketoimintamme kehittää ja valmistaa pesu- ja puhdistusaineita sekä hygieniaratkaisuja ammattikäyttöön. Tarjoamamme valikoima, palvelumme ja asiantuntemuksemme on jaoteltu viiteen ratkaisualueeseen, joita ovat ammattisiivous, elintarviketeollisuus, ruokapalvelut, terveydenhuolto ja teknologiateollisuus. Kuluttajaliiketoiminnassa tavoitteenamme on kehittää, valmistaa ja markkinoida kuluttajille ja heidän tarpeisiinsa suunniteltuja luotettavia tuotteita. Laajaan valikoimaan kuuluu niin astianpesu-, kodinhoito-, pyykinpesu- kuin henkilöhygieniatuotteitakin kuuden eri tuotemerkin alla. Toimimme Suomen lisäksi Skandinaviassa ja Baltiassa. 

Mitä RDI Specialistin tehtäviin kuuluu?

Tässä monipuolisessa tehtävässä vastaat muun muassa ympäristömerkkikriteerien hallinnasta ja hakemisesta (esimerkiksi Joutsenmerkki, Bra Miljöval). Lisäksi hoidat tuoteturvallisuuteen liittyviä asioita, kuten esimerkiksi uusien raaka-aineiden käyttöturvatiedotteiden seurantaa. Seuraat aktiivisesti alan lainsäädäntöä ja viestit siihen liittyvistä muutoksista myös muulle tiimille. Tehtäviisi kuuluu myös tuotteiden elinkaariarviointiin (LCA) liittyviä tehtäviä ja tuet niissä Suomen ohella muita Kiillon toimintamaita. Hoidat lisäksi muita tuotteiden ylläpitoon liittyviä tehtäviä, kuten esimerkiksi etikettien ja tuotetiedotteiden tietojen tarkistusta kemiaan liittyviltä osin yhteistyössä vastaavan tuotekehityspäällikön kanssa. Toimit aktiivisessa yhteistyössä oman tiimisi lisäksi myös raaka-ainetoimittajien, viranomaistahojen ja Kiillon kansainvälisten yhtiöiden kanssa.

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä RDI Specialistina:      

  • Tehtävään sopiva koulutustausta – Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi AMK-insinöörin tutkinto (muun muassa bio- ja kemiantekniikka, energia- ja ympäristötekniikka, laboratoriotekniikka).
  • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä – Arvostamme aiempaa kokemusta samantyyppisistä tehtävistä. Työssä on eduksi, jos olet aiemmin työskennellyt joutsenmerkkikriteerien tai elinkaarilaskennan parissa. 
  • Kielitaito – Olet työssäsi yhteydessä Kiillon Skandinavian ja Baltian toimintoihin. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi työ vaatii hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi ruotsin kielen taidosta on hyötyä.
  • ICT-osaaminen – Käytät sujuvasti MS Wordia, PowerPointia ja Exceliä ja otat mielelläsi haltuun myös uusia ohjelmistoja esimerkiksi elinkaarilaskentaan liittyen.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi.     

Kaikkea toimintaamme ohjaa Lupauksemme ympäristölle, joka on osa kulttuuriamme ja näkyy pyrkimyksinämme käyttää entistä ympäristöystävällisempiä raaka-aineita, panostaa kiertotalouteen ja käyttää energiaa tehokkaasti.

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi 29.2.2024 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.      

Lisätietoa tehtävästä antaa RDI Director Oili Kallatsa, 050 5769243, 16.2.2024 klo 13.30-14.30 ja 19.2. klo 15-16.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme videohaastattelukutsuja osalle hakijoista hakuajan päätyttyä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 7., 8., 11. tai 12.3. 2024 mahdollista Teamsillä pidettävää työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä lähes 800 henkeä. Vuonna 2022 Kiillon liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi