Haemme rakentamisen liiketoimintaan aluepäällikköä Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja Päijät-Hämeen alueelle

Oletko kiinnostunut ratkaisukeskeisestä asiakastyöstä jatkuvasti kehittyvässä rakennusteollisuudessa? Onko sinulla vahva myynnillinen asenne ja kyky toimia monipuolisessa kenttätyössä? Tervetuloa rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta!

Edeltäjän siirtyessä eläkkeelle haemme rakentamisen liiketoimintaamme Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja Päijät-Hämeen alueelle  

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Rakentamisen liiketoimintamme tarjoaa asiakkailleen palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joita valmistamme Lempäälän ja Forssan tehtaillamme. Tekniikan, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista koostuva tiimimme on erittäin kokenut ja saat siltä vahvan taustatuen työhösi. Kiillossa pääset hyvässä vaiheessa mukaan voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään konserniin!

Aluepäällikön roolissa pääset hoitamaan erittäin monipuolisia työtehtäviä niin kaupallisesti kuin teknisestikin. Vastaat rakentamisen liiketoiminnan tuotteiden ja palveluiden myynnistä olemassa oleville asiakkaille sekä uusasiakashankinnasta omalla alueellasi. Aktiivisen myyntityön ohella osallistut asiakaskoulutustemme organisointiin ja toteuttamiseen sekä kasvotusten tapahtuvissa tilaisuuksissa että webinaareissa. Asiakkaitasi ovat esimerkiksi alueesi jälleenmyyjät, kuten eri rauta- ja erikoiskaupat, sekä rakennusliikkeet, urakoitsijat ja suunnittelijat. Myyntityön ohella autat asiakkaitamme teknisissä asioissa, osallistut uusien tuotteiden kenttäkokeisiin omien asiakkaidesi osalta ja rakennat yhteistyötä alueesi suunnittelijoiden, valvojien ja isännöitsijöiden kanssa. Tavoitteenasi on kasvattaa ja kehittää olemassa olevia asiakkuuksiamme sekä tehdä aktiivista työtä uusien asiakkuuksien hankkimiseksi.

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä rakentamisen aluepäällikkönä:

  • Vahva myynnillinen asenne – Meillä on jo vahva markkina-asema ja kattava asiakasjoukko, mutta tavoitteenamme on edelleen kasvaa kannattavasti. Kiilto tarjoaa hyvät tuotteet ja vahvan brändin, joten sinulla on hyvä pohja, jolta jatkaa kehittämistä.
  • Taito toimia erilaisten ihmisten kanssa – Toimit tärkeässä roolissa ensisijaisena linkkinä asiakkaidemme ja Kiillon välillä. Ympärilläsi on osaava myyntitiimi, jonka kanssa on mukava tehdä työtä. Tärkeitä sisäisiä sidosryhmiäsi ovat lisäksi tuotehallinta ja tuotekehitys sekä myynnin tuki ja markkinointi.    
  • Hyvä ilmaisukyky – Myynti- ja asiakaskoulutustehtävissä on tärkeää, että sinun on helppo pukea viestisi sanoiksi sekä suullisesti että kirjallisesti.
  • Rakennustekninen osaaminen ja/tai kokemus rakennusteknisten tuotteiden myynnistä – Meille tärkeintä on, että ammattirakentajat voivat rakentaa omaa liiketoimintaansa kannattavasti. Tarjoamme asiakkaillemme laajaa teknistä tukea ja asiantuntemusta sekä kehitämme tuotteitamme jatkuvasti entistä paremmiksi.   
  • Kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto – Halu oppia uutta on tärkeintä, mutta myös kaupallinen tai tekninen koulutus auttaa tehtävässä menestymisessä.   
  • Kielitaito – Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi hyvästä englannin kielen taidosta on työssäsi hyötyä. Kiilto toimii kansainvälisesti 9 maassa Itämeren alueella ja rakentamisen liiketoiminnassa eri maiden tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä.     
  • Sijainti toiminta-alueella – Toimit pääasiallisesti Etelä-Savon, Etelä- Karjalan ja Päijät-Hämeen alueella. Parhaiten työnteko hoituu, jos asuinpaikkasi on toiminta-alueella tai sen välittömässä läheisyydessä. Työsi on luonteeltaan liikkuvaa, mutta pääosin työskentelet asiakkaiden ja muiden sidosryhmien parissa oman toiminta-alueen sisällä.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi.     

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi 18.2.2024 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.  

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Sales, Anssi Rajanen +358401839863, 26.1.2024 klo 12-14 ja 2.2.2024 klo 10-12.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Pyydämme varaamaan 20.-21.2.2024 mahdollista Teamsillä pidettävää työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä lähes 800 henkeä. Vuonna 2022 Kiillon liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi