Haemme rakentamisen liiketoimintaamme lattiaratkaisuiden tuotepäällikköä

Olemme osallistuneet tulevaisuuden muovaamiseen omalla pienellä osuudellamme jo vuodesta 1919 alkaen. Haluatko liittyä joukkoon? Innostutko uuden ideoimisesta, etkä pelkää tarttua toimeen? Haemme nyt rakentamisen liiketoimintaamme lattiaratkaisuiden tuotepäällikköä asemapaikkanaan ensisijaisesti pääkaupunkiseutu tai Pirkanmaa. Rakentamisen liiketoimintamme tarjoaa asiakkailleen palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joita valmistamme Suomessa Lempäälän ja Forssan sekä Ruotsissa Hallstahammarin ja Örnsköldsvikin tehtaillamme. Tekniikan, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista koostuva tiimimme on erittäin kokenut ja saat siltä vahvan taustatuen työhösi. Kiillossa pääset mukaan voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään konserniin!

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä rakentamisen tuotepäällikkönä

 • Rakennusalan koulutus (rakennusmestari, rakennusinsinööri tai AMK-insinööri) – Halu oppia uutta on tärkeintä, mutta alan koulutus auttaa tehtävässä menestymisessä. Myös käytännön kokemus työmailta ja rakentamisen kädentaidot katsotaan eduiksi.
 • Vahva rakennusalan tuntemus – Meille tärkeintä on, että ammattirakentajat voivat rakentaa omaa liiketoimintaansa kannattavasti. Tarjoamme asiakkaillemme laajaa teknistä tukea ja asiantuntemusta sekä kehitämme tuotteitamme jatkuvasti entistä paremmiksi.  
 • Projektijohtamiskokemus ja kyky hallita projekteja aikataulujen puitteissa – Tuoteomistajana olet kokonaisvastuussa portfoliosi tuotteiden ja palvelujen asiakaslaadusta.
 • Erinomaiset viestintä- ja esiintymistaidot – Tuotepäällikkö toimii Kiillossa useiden sidosryhmien solmukohdassa ja suulliset ja kirjalliset viestintätaidot ovat tarpeen jokapäiväisessä työssä.  
 • Hyvä kielitaito – Kiilto toimii kansainvälisesti 10 maassa Itämeren alueella ja rakentamisen liiketoiminnassa eri maiden tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä. Konsernikielemme on englanti, joten hyvä englannin kielen taito on työssäsi välttämätöntä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.  

Mitä tuotepäällikön tehtäviin kuuluu?

Työskentelet rakentamisen liiketoiminnan viiden henkilön tuotehallintatiimissä ja pääasiallinen vastuualueesi on lattiaratkaisut. Vastaat tuoteportfolion kehittämisestä kaikissa Kiillon toimintamaissa ja tehtäviisi kuuluu tuoteportfolion hallinta, markkinointiyhteistyö sekä tekninen ja myynnin tuki. Lisäksi pidät yhteyttä asiakkaisiin ja vedät asiakas- ja myyntihenkilöstön koulutuksia. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen ja tuotannon kanssa.  

Raportoit rakentamisen liiketoiminnan tuotehallintapäällikölle. Tehtävä edellyttää säännöllistä matkustamista Suomessa ja muissa Kiillon toimintamaissa.   

Vaikka asiantuntijatyötä voi ja tulee tehdä sekä etänä kotikonttorilla tai toimistolla että asiakkaan luona työmailla, asuinpaikka pääkaupunkiseudulla tai Pirkanmaan alueella voi helpottaa työn suorittamista.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Olemme perheenomainen yhteisö, joka koostuu yli 1000 eri alojen ammattilaisesta 10 maassa. Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme saaneet siitä myös tunnustusta: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja vuonna 2021 saavutimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Tämä voi olla syy siihen, miksi niin monet viihtyvät kanssamme pitkään.

Tarjoamme sinulle lisäksi:

 • Vapaan autoedun ja puhelinedun.
 • Harvinaislaatuisen yhdistelmän vakautta ja kasvuyritystä: Kiilto on sijoittunut Kauppalehden 2020-listauksessa Suomen menestyneimpien yritysten sekä suurimpien kasvajien joukkoon. Kiillon 10 vuoden Kestomenestyjä- ja Kasvaja-yhdistelmä on äärimmäisen harvinainen: reilusti alle prosentti yrityksistä yltää molempiin.
 • Matalan ja ketterän organisaatiorakenteen, jonka ansiosta sinulla on aito mahdollisuus innovoida ja kehittää toimintaa sekä tehdä aloitteita.
 • Laajan valikoiman mahdollisuuksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen taukoliikunnan, kuntotestausten, liikuntavuorojen ja tuettujen liikuntatapahtumien avulla.
 • Tavoite- ja aloitepalkkion sekä henkilöstörahaston.
 • Loistavat mahdollisuudet kehittää itseäsi sisäisten koulutusohjelmien ja muiden koulutusten avulla.    
 • Kattavan työterveyshuollon, ePassin, sairaan lapsen hoitopalvelun, työfysioterapeutin palvelut, lounas- ja pyöräedun sekä sähköpyöriä lainattavaksi työmatkakäyttöön.

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Product Management Kimmo Huttunen, +358 40 864 9003.  

Odotamme hakemustasi 25.9.2022 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.      

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii kymmenessä maassa ja työllistää yhteensä noin 1000 henkeä. Vuonna 2021 Kiillon liikevaihto oli noin 261 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi