Haemme Raisioon/Turkuun huoltopäällikköä

Kiilto työllistää yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksenä toimintakulttuurimme on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Tarjoamme korkealaatuisia puhtaus- ja hygieniaratkaisuja niin kuluttajille kuin ammattisiivouksen, terveydenhuollon, ravitsemispalveluiden ja teollisuuden tarpeisiin. Luomme hyvinvointia puhtaudesta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Etsimme nyt asiakaslähtöistä ja kehityshenkistä

HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme huoltopäällikköä Raision/Turun toimipisteeseemme. Tehtävässä kehität ja vastaat teknisen varaston ylläpidosta ja ostotilauksista sekä koordinoit ja tarvittaessa osallistut siivouskoneiden ja koneellisen astianpesukoneiden annostelu- ja pesujärjestelmien ylläpitoon. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme sekä myyntihenkilöstömme ja teknisen henkilöstömme kanssa.

Tehtävän hoitamisen edellytykset:

  • Tekninen koulutustausta
  • Sähköpätevyys 3 -tutkinto
  • Tekninen ongelmanratkaisukyky
  • Tinkimätön asiakaspalveluasenne
  • Yleisimpien tietosovellusten ja digitaalisten työvälineiden hallinta
  • Sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Matkustusvalmius
  • Kokemus esimiestyöstä

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Palkkaus sisältää vapaan autoedun.

Lisätietoa tehtävästä antaa huoltopäällikkömme Risto Svensk, puh. +358 400 815354.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 13.1.2019 osoitteessa www.kiiltoclean.com/careers

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 28.1.2019 mahdollista työhaastattelua varten.