Haemme Raision logistiikkakeskukseemme varastotyöntekijää vuorotteluvapaan sijaisuuteen

Haemme Raision logistiikkakeskukseemme varastotyöntekijää vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 27.3.-27.9.2023. Sijaisen on täytettävä vuorotteluvapaan sijaisen ehdot.

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä     

  • Reipas työote ja ryhmätyöskentelytaidot – Työ on ennen kaikkea tiimityötä. Oma työsi vaikuttaa kokonaisuuteen ja olet merkittävässä roolissa varmistamassa, että pystymme täyttämään asiakaspalvelulupauksemme.
  • Aiempi kokemus varastossa työskentelystä – Emme edellytä tiettyä koulutusta tai kokemusta, mutta jos sinulla on aiempaa kokemusta varastotyöstä, siitä on etua.
  • Sanat oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen kuvaavat sinua työntekijänä – Työssä menestyy henkilö, joka on valmis tarttumaan toimeen erilaisiin tehtäviin ja suorittaa ne tarkasti ja huolellisesti.     
  • Trukinajotaito – Suoritat Kiillossa trukinajoluvan, mutta aiemmasta kokemuksesta on luonnollisesti hyötyä.
  • IT-taidot – Et arastele käyttää ja opetella uusia järjestelmiä.    

Mitä varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu?     

Raision logistiikkakeskus vastaa Kiillon ammattihygienian liiketoiminnan varastotoiminnoista ja siellä työskentelee yhteensä noin 10 henkilöä. Tehtäviin kuuluu tavaran vastaanottoa, sisäisiä siirtoja tuotannon ja varaston välillä, varastonhallintaa, asiakastilauskeräilyä, pakkaamista ja lähettämistä. Asiakastilauskeräilyä toteutamme puhekeräilynä. Pääasiallinen työvälineemme on trukki ja käytössämme on muun muassa lavansiirtovaunu ja vastapainotrukki. Työtä tehdään pääosin päivävuorossa arkisin.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme     

Olemme perheenomainen yhteisö, joka koostuu yli 900 eri alojen ammattilaisesta 10 maassa. Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme saaneet siitä myös tunnustusta: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja vuonna 2021 saavutimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä.  

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman mahdollisuuksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen taukoliikunnan, kuntotestausten, liikuntavuorojen ja tuettujen liikuntatapahtumien avulla sekä kattavan työterveyshuollon, ePassin, sairaan lapsen hoitopalvelun ja työfysioterapeutin palvelut.

Muutama sana hakuprosessiin liittyen     

Lisätietoa tehtävästä antaaa varaston esihenkilö Juha Virtanen, puh. 050 5911728.

Odotamme hakemustasi 19.2.2023 mennessä täällä. Vastaathan lisäksi hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.     

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 8.3.2023 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.     

KiiltoClean Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii kymmenessä maassa ja työllistää yhteensä noin 900 henkeä. Vuonna 2021 Kiillon liikevaihto oli noin 261 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi