Haemme projektipäällikköä Lempäälän tehtaille

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

Etsimme nyt Lempäälän tehtaillemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat itsenäisesti tuotannon investointihankkeiden suunnittelusta, valmistelusta ja toteutuksesta. Toimit aktiivisessa yhteistyössä kansainvälisten toimittajiemme kanssa sekä teet läheistä yhteistyötä mm. osto- tuotekehitys- ja tuotantotoimintojen kanssa. Hallitset ja ohjaat useita samanaikaisia projekteja ja pystyt organisoimaan laajempiakin kokonaisuuksia budjetin ja aikataulut huomioiden. Osaat huomioida kaikessa tekemisessä turvallisuusnäkökohdat. Raportoit tehtävässä tekniselle päällikölle.

Tehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytykset:

  • Vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista investointihankkeista teollisessa toimintaympäristössä
  • Insinööri-/DI-koulutus, mielellään kone-, sähkö- tai automaatiotekniikka
  • Näyttö projektien systemaattisesta läpiviennistä ja projektityökalujen hallinta
  • Määrätietoinen ja tavoitteellinen työote
  • Sujuva englannin kielen taito
  • CAD-ohjelmistojen hallinta

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös tunnustusta Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatin muodossa. Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.5. klo 14 – 16 ja 24.5. klo 14 – 16 Tekninen päällikkö/Technical Manager Vesa Juhannusvuori, puh. 040 501 2403.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 2.6.2019 täällä.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 14.6.2019 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 950 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.