Haemme Product Information Specialistia ammattihygienian ja kuluttajatuotteiden liiketoimintoihimme Turkuun

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?     

 

Etsimme   

Product Information Specialistia  

ammattihygienian ja kuluttajatuotteiden liiketoimintoihimme 

 

Tehtävänäsi on kehittää tuotetietojen hallintaprosessia, luoda ja ylläpitää tuotetietoja tuotehallintajärjestelmiemme avulla sekä koordinoida tuotteidemme etikettien ja pakkausaineistojen päivityksiä. Tuotetietojen asiantuntijana olet osa kansainvälistä Solutions Management -tiimiä, jossa työskentelet yhdessä kategoriavastaavien ja Brand Managerien kanssa huolehtien, että tuotteidemme tiedot ovat ajan tasalla järjestelmissämme, markkinointimateriaaleissamme sekä pakkauksissamme. Teet myös läheistä yhteistyötä liiketoiminnan kehityksestä vastaavien päälliköiden, graafikoiden, tuotannon suunnittelijoiden sekä tuoteturvakemistien kanssa. Osana työnkuvaasi kehität myös etiketti- ja tuotehallintaprosessia tehokkaammaksi. Tämän lisäksi hoidat päivittäisiä tuotteiden elinkaareen liittyviä käytännön asioita ja viestit tuotemuutoksista ja -uutuuksista eri sidosryhmille yrityksen sisällä. Toimipisteesi sijaitsee Turussa ja raportoit tehtävässä Head of Solutions Managementille. 

Osaamisedellytykset: 

  • Vähintään kahden vuoden kokemus tuotehallinnasta tai vastaavista tehtävistä 
  • Kaupallisen alan AMK-tutkinto tai vastaava 
  • Kyky ja halu kehittää prosesseja 
  • Hyvät projektinhallintataidot 
  • Kokemus ja kiinnostus ERP-, PIM- ja vastaavien toiminnanohjaus- sekä tuotehallintajärjestelmien käytöstä sekä Excel-taulukkolaskennasta 
  • Sujuva englannin kielen taito
  • Kyky suoriutua tarkkuutta vaativista tehtävistä myös aikapaineen alla
  • Kokemus GS1 / Synkka-tuotetietojärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi
  • Aikaisempi kokemus tuotehallinnan prosessien ja järjestelmien kehityksestä katsotaan eduksi

 

Tarjoamme näköalapaikan kasvavalle hygienia-alalle kansainvälisessä yrityksessä. Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin, meidät on esimerkiksi kaksi kertaa aiemmin valittu Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten ja harrastusvuorojen kautta. Tuemme henkilöstömme osaamisen uusiutumista muun muassa omien koulutusohjelmiemme avulla. Olemme savuton työpaikka. 

Lisätietoa tehtävästä antaa 19.4. klo 12.30-13.30 ja 23.4. klo 9-10 Head of Solutions Management Arton Ibrahimi, puh. +358408683168.  

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 25.4.2021 täällä

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 11.5.2021 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. 

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Toimimme yhdessätoista maassa ja työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue lisää meistä verkkosivuiltamme