Haemme ammattihygienian liiketoimintaan terveydenhuollon puhtaus- ja hygienia-asiantuntijaa KYS- ja OYS-erityisvastuualueille

Olemme luoneet tulevaisuutta Kiillossa jo vuodesta 1919 lähtien. Panostamme päivittäin huomiseen kehittämällä toimintamme vastuullisuutta, kannustamalla innovointiin ja huolehtimalla työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme sitoutuneita täyttämään Lupauksemme ympäristölle, motivoituneina aidosta mahdollisuudesta vaikuttaa sekä yksilöinä että yhdessä, luoden näin kestäviä menestystarinoita asiakkaillemme. Tervetuloa mukaan matkalle kohti määränpäätämme, vuotta 2080! 

 

Oletko terveydenhuollon ja hygienia-alan asiantuntija? Onko sinulla mahdollisesti jo kaupallista kokemusta ja paloa työskennellä laadukkaiden tuotteiden parissa asiantuntijamyynnissä?

Haemme nyt ammattihygienian liiketoimintaamme KYS- ja OYS-erityisvastuualueille terveydenhuollon   

PUHTAUS- JA HYGIENIA-ASIANTUNTIJAA 

 

Ammattihygienia on yksi neljästä liiketoiminta-alueestamme. Olemme Suomen johtava ammattipuhtaus- ja hygienia-asiantuntija. Tuotamme hyvinvointia puhtaudesta, koulutamme alan ammattilaisia ja valmistamme tehokkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita sekä palveluita kaikille korkeaa hygienia- ja puhtaustasoa vaativille toimialoille. Ammattisiivous, keittiöhygienia, sairaala- ja henkilöhygienia, tekstiilien pesu, sekä annostelu- ja pesutekniikka ovat osaamisemme keskiössä.  

Nyt avoinna olevassa puhtaus- ja hygienia-asiantuntijan tehtävässä vastaat sairaalahygieniaratkaisujen, -tuotteiden ja palvelujen myynnistä ja kehittämisestä sekä asiakkaiden kouluttamisesta ja asiantuntijaneuvonnasta. Vastaat lisäksi digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisestä asiakassuhteiden hoidossa. Keskeisiä asiakkaitasi ovat KYS- ja OYS-erityisvastuualueiden julkishallinnon ja yksityisen sektorin terveydenhuollon ylläpitämät sairaalat, hoitolaitokset ja terveydenhuoltopalveluja tarjoavat yksiköt. Huolehdit nykyisistä asiakkaistamme sekä luot aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Osallistut lisäksi tarvittaessa tarjoustyöskentelyyn, asiakastilaisuuksiin ja messuille. Työsi on hyvin itsenäistä, mutta tukenasi on oma organisaatio, jonka valmennuksiin ja kokouksiin osallistut säännöllisesti. Raportoit tehtävässä myyntipäällikölle. Tehtävään sisältyy matkustamista ja työsuhteeseen kuuluu vapaa autoetu.

 

Odotamme sinulta   

  • terveydenhuoltotoimialan ja asiakaskunnan tuntemusta
  • sairaalahygienian perusteiden osaamista
  • kokemusta myyntityöstä, erityisesti pitkäjänteisen asiantuntijamyynnin osalta
  • hyviä koulutusvalmiuksia
  • terveydenhuoltoalan (esim. erikoissairaanhoitaja) ja/tai kaupallisen alan koulutusta
  • hyvää ICT-osaamista
  • sujuvia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja mielellään englanniksi
  • kykyä hallita kokonaisuuksia

 

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi. Olemme savuton työpaikka.   

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Lea Uuksulainen, +358405063430, 3.9. klo 8-10 ja 7.9. klo 14-16.

Odotamme hakemustasi 12.9.2021 mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.    

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 5.10.2021 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

KiiltoClean Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä lähes 1000 henkilöä. Vuonna 2020 Kiillon liikevaihto oli noin 294 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi