Haemme myyntiassistenttia Turkuun

Haemme Turkuun ammattihygienian liiketoimintaan

MYYNTIASSISTENTTIA

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus maaliskuusta 2023 syyskuuhun 2024.

Mitä työtehtäviisi myyntiassistenttina kuuluu?

Tässä monipuolisessa tehtävässä osallistut tarjoustyöskentelyyn, tuet teollisuuden myyntitiimiä myyntiprosessin eri vaiheissa ja vastaat sekä sisäisestä että ulkoisesta viestinnästä. Työ sisältää muun muassa tarjousdokumenttien tekemistä, tarjousten aikataulutusta sekä asiakas- ja hintatietojen ylläpitoa ERP-järjestelmässämme. Toimenkuvaasi kuuluvat myös sopimusten ja esitysten käännöstyöt, myyntimateriaalien ja myyntiraporttien tuottaminen sekä messu- ja tilaisuusjärjestelyt. Vastaat lisäksi erilaisten kampanjoiden ja markkinoiden mainosaineistoista, aikataulutuksesta ja yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa sekä uutiskirjeiden ja muiden tiedotteiden lähettämisestä asiakkaille.

Odotamme sinulta kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Tehtävässä menestymisessä eduksi on kokemus vastaavista tehtävistä sekä teollisuuden tuntemus. Hyvät tiimityöskentelytaidot sekä organisointikyky auttavat päivittäisessä työssäsi, kuten myös sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisia ICT-taitoja sekä kokemusta ERP- ja CRM-järjestelmien käytöstä.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Olemme perheenomainen yhteisö, joka koostuu yli 800 eri alojen ammattilaisesta yhdeksässä maassa. Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme saaneet siitä myös tunnustusta: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja vuonna 2021 saavutimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. 

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi 28.2.2023 mennessä täällä. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.      

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Järjestämme haastattelut viikolla 10. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

KiiltoClean Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä noin 800 henkeä. Vuonna 2021 Kiillon liikevaihto oli noin 261 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi