Haemme markkinointitiimimme vahvistukseksi osa-aikaista teknistä webinaariavustajaa Lempäälään

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Etsimme Lempäälään markkinointitiimimme vahvistukseksi

OSA-AIKAISTA TEKNISTÄ WEBINAARIAVUSTAJAA

 

Järjestämme säännöllisesti rakentamiseen liittyviä koulutuksia (esim. märkätila- ja sisäilmakoulutukset), joissa perehdytämme käyttäjiä tuotteiden ominaisuuksiin, käyttötekniikkaan sekä ympäristö- ja turvallisuusseikkojen huomioimiseen. Webinaarien tarve on kasvanut viime aikoina ja osallistujamäärät ovat olleet korkeita. Webinaarien hallinnointi vie kohtuuttoman paljon omia markkinoinnin resurssejamme ja sen vuoksi tarvitsemme avuksi lisäresursseja. Nyt on tarvetta henkilölle, joka toimisi teknisenä avustajana webinaareissa. Kiillon puolelta kouluttajina jokaisessa webinaarissa toimii kaksi aluepäällikköä, mutta heidän lisäkseen on tarvetta tekniselle avustajalle, joka varmistaa, että kaikki toimii moitteettomasti. Työ ei vaadi tuotetuntemusta ja käytämme helppokäyttöistä GoToWebinar -ohjelmistoa. Saat työhön kattavan perehdytyksen Kiillon rakentamisen liiketoiminnan markkinoinnista.

Päätehtäväsi on huolehtia omalta osaltasi siitä, että Kiillon lupaus erinomaisesta asiakaspalvelusta toteutuu. Työ on osa-aikaista ja työaika sijoittuu ennalta sovittuihin webinaaripäiviin. Työ sopii hyvin opiskelijalle opiskelun ohessa tehtäväksi. Pystyt hoitamaan tehtävää vaikka kotoasi, kunhan sinulla on hyvin toimiva verkkoyhteys ja oma kone.

 

Odotamme sinulta:

  • hyviä ICT-taitoja

  • suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa

 

Lisätietoa tehtävästä antaa Marketing Designer Kiia Pellinen ke 9.12. klo 13-14 ja pe 11.12. klo 13-14, puh. +358406197030. Täytä hakemus täällä ja liitä mukaan myös CV:si mahdollimman pian, mutta viimeistään 13.12.2020. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.  

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitysratkaisut, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Toimimme yhdessätoista maassa ja työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.