Haemme logistiikkapäällikköä Turkuun tai Raisioon

Oletko kiinnostunut kehittämään vastuullisia logistiikkatoimintoja ja työskentelemään osana kansainvälistä logistiikkatiimiä? Haluatko olla mukana varmistamassa, että toimitusvarmuus on huippuluokkaa? Tule kanssamme luomaan erinomaista asiakaspalvelua!  

Haemme ammattihygienian ja kuluttajatuotteiden liiketoimintoihimme   

LOGISTIIKKAPÄÄLLIKKÖÄ

Valmistamme Turussa ja Hankasalmella pesu- ja puhdistusaineita sekä hygieniatuotteita ammattisiivouksen ja -keittiöiden, elintarviketeollisuuden, terveydenhuollon ja teollisuuden sekä myös kuluttajien tarpeisiin. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Raisiossa. Suomen lisäksi meillä on toimintaa myös Skandinaviassa ja Baltiassa.   

Logistiikkapäällikkönä vastaat Suomesta lähtevistä toimituksista ja toimipisteesi sijaitsee Turussa tai Raisiossa. Toimit esihenkilönä kahdeksalle jakelukeskuksen ja tilaustiimin asiantuntijatehtävässä toimivalle henkilölle. Kaikkiaan vastuullasi on noin 20 henkilöä, jotka ovat tärkeässä roolissa varmistamassa sujuvan asiakaspalvelun toteutumista. Logistiikkapäällikön roolissa vastaat jakelukeskuksemme turvallisesta, sujuvasta ja tehokkaasta toiminnasta. Huolehdit kuljetusten suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta, kuten myös kuljetus- ja varastointisopimuksista. Tilaustiimin esihenkilönä vastaat tilausten oikeellisesta ja tehokkaasta käsittelystä ja olet merkittävässä roolissa laadukkaan asiakaskokemuksen luomisessa. Suomen logistiikkatoiminnoista vastaavana kuulut myös kansainväliseen logistiikkatiimiin. Lisäksi vastaat laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmien tavoitteiden toteuttamisesta omalla vastuualueellasi. Työskentelet läheisessä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien, kuten esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin, tuotannon ja kansainvälisten yksiköidemme kanssa. Pidät yhteyttä muun muassa asiakkaisiin, viranomaisiin sekä kuljetus- ja huolintaliikkeisiin. Toimit myös yrityksen turvallisuusneuvonantajana. Laadit, seuraat ja toteutat budjetteja oman toimintosi osalta ja raportoit tehtävässä Suomen Supply Chain Managerille. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä logistiikkapäällikkönä:     

  • Tehtävään sopiva koulutus ja aiempi kokemus – Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi   logistiikan korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta logistiikkatoiminnoista ja esihenkilötyöstä. Kemikaalien ja niiden varastointia koskevan lainsäädännön tuntemus ja osaaminen katsotaan eduksi.
  • Kehittämismyönteinen työskentelyote – Työssä menestymistä edesauttaa oma-aloitteinen, jämäkkä ja kehittämismyönteinen työskentelytyyli. Kykenet lisäksi tekemään itsenäisiä päätöksiä ja ratkaisuja.  
  • Kielitaito – Olet työssäsi yhteydessä Kiillon Skandinavian ja Baltian toimintoihin sekä myös kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi työ vaatii erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi ruotsin kielen taidosta on hyötyä.
  • ICT-osaaminen – Erinomaisten yleisten ICT-taitojen lisäksi arvostamme erityisesti ERP- ja varastojärjestelmien tuntemusta.    
  • Neuvottelutaidot – Arvostamme aiempaa kokemusta kuljetussopimusten tekemisestä.
  • Vastuullisuus – Haluat huomioida päätöksissäsi myös ympäristöasiat ja kehittää vastuullisia kuljetusratkaisuja.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi.     

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi 11.2.2024 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.        

Lisätietoa tehtävästä antaa Supply Chain Manager Mira Kaunisto, +358405581248, 26.1.2024 klo 13–15 ja 2.2.2024 klo 9–11.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme videohaastattelukutsuja osalle hakijoista hakuajan päätyttyä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 28.2.2024 mahdollista Turun toimipisteellämme pidettävää työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä lähes 800 henkeä. Vuonna 2022 Kiillon liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi