Haemme tuotantotyöntekijöitä liimanvalmistukseen Lempäälään

Me olemme muokanneet tulevaisuutta jo vuodesta 1919 alkaen. Nyt voisi olla sinun vuorosi: haemme Lempäälän tehtaamme liimanvalmistukseen tuotantotyöntekijöitä. Kehitämme ja valmistamme Lempäälässä kemianteollisuuden tuotteita ja ratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Lempäälän tuotannossa työskentelee yhteensä noin 90 henkilöä. Nyt haemme lisää tuotantotyöntekijöitä liimanvalmistuksen noin 20 hengen tiimiin. Kiillossa pääset hyvässä vaiheessa mukaan voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään konserniin!   

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä   

 • Reipas työote ja ryhmätyöskentelytaidot – Työ on ennen kaikkea tiimityötä ja olet päivittäin tekemisissä myös muiden Lempäälän tuotantotiimien kanssa (esim. pakkaamo, laadunvalvonta, varasto, kunnossapito). Oma työsi vaikuttaa kokonaisuuteen ja tuotantoprosessit toimivat sujuvasti, kun yhteistyö on saumatonta.
 • Aiempi kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä – Suositeltavaa on prosessitekniikan koulutus tai riittävä kokemus alalta. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti, mutta jos sinulla on aiempaa työkokemusta teollisesta tuotantoympäristöstä, siitä on etua.
 • Trukinajotaito – Me opastamme sinut ajamaan trukkia ja suoritat Kiillolla trukinajoluvan. Aiemmasta kokemuksesta on luonnollisesti hyötyä.
 • Into oppia uutta – Koska erilaisia valmistettavia liimoja on paljon, myös työtehtävät ovat vaihtelevia. Pääset oman kiinnostuksesi ja aiemman kokemuksesi mukaan kehittymään liimanvalmistuksen eri työtehtävien moniosaajaksi.   
 • IT-taidot – Et arastele käyttää ja opetella uusia järjestelmiä
 • Sanat oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen kuvaavat sinua työntekijänä – Liimanvalmistuksessa pärjää henkilö, joka on valmis tarttumaan toimeen erilaisiin tehtäviin ja haluaa nähdä työnsä jäljen. Tarkkuudesta ja huolellisuudesta on etua, koska työssä on erittäin tärkeää huomioida kemikaaliturvallisuuden perusasiat.   

Mitä tuotantotyöntekijän tehtäviin liimanvalmistuksessa kuuluu?   

Lempäälässä valmistetaan monia erilaisia rakentamisen ja teollisuuden liimoja.  

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa liimojen tai liimamassojen valmistaminen tuotantosekoittajilla ja reaktoreilla ohjeiden mukaisesti tuotanto-ohjelmaa noudattaen. Huolehdit laadunvaihtoon liittyvistä toimenpiteistä sekä tarkkailet koneiden ja laitteiden kuntoa ja ilmoitat eteenpäin havaitut viat.  Osallistut uusien tuotteiden tekemiseen yhdessä tuotekehityksen kanssa. Käytät työssäsi trukkia raaka-aineiden noutoon ja annosteluun. Työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöohjeiden huomioiminen on erittäin tärkeä osa päivittäistä työtä. Työ on arkisin tehtävää 2-vuorotyötä.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme   

Olemme perheenomainen yhteisö, joka koostuu yli 1000 eri alojen ammattilaisesta 10 maassa. Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme saaneet siitä myös tunnustusta: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja vuonna 2021 saavutimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Tämä voi olla syy siihen, miksi niin monet viihtyvät kanssamme pitkään.   

Tarjoamme sinulle lisäksi:     

 • Harvinaislaatuisen yhdistelmän vakautta ja kasvuyritystä: Kiilto on sijoittunut Kauppalehden 2020-listauksessa Suomen menestyneimpien yritysten sekä suurimpien kasvajien joukkoon. Kiillon 10 vuoden Kestomenestyjä- ja Kasvaja-yhdistelmä on äärimmäisen harvinainen: reilusti alle prosentti yrityksistä yltää molempiin.   
 • Matalan ja ketterän organisaatiorakenteen, jonka ansiosta sinulla on aito mahdollisuus innovoida ja kehittää toimintaa sekä tehdä aloitteita.   
 • Laajan valikoiman mahdollisuuksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen taukoliikunnan, kuntotestausten, liikuntavuorojen ja tuettujen liikuntatapahtumien avulla.   
 • Tavoite- ja aloitepalkkion sekä henkilöstörahaston.   
 • Loistavat mahdollisuudet kehittää itseäsi sisäisten koulutusohjelmien ja muiden koulutusten avulla.    
 • Kattavan työterveyshuollon, ePassin, sairaan lapsen hoitopalvelun, työfysioterapeutin palvelut, lounas- ja pyöräedun sekä sähköpyöriä lainattavaksi työmatkakäyttöön.     

Muutama sana hakuprosessiin liittyen   

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 10-15 valmistuspäällikkö Virpi Viitanen, puh. +358 451056155.

Odotamme hakemustasi 31.8.2022 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.   

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 2.9.2022 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.   

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii kymmenessä maassa ja työllistää yhteensä noin 1000 henkeä. Vuonna 2021 Kiillon liikevaihto oli noin 261 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi