Haemme Lempäälän RDI-tiimiimme RDI Manageria rakentamisen liiketoimintaan

Olemme luoneet tulevaisuutta Kiillossa jo vuodesta 1919 lähtien. Panostamme päivittäin huomiseen kehittämällä toimintamme vastuullisuutta, kannustamalla innovointiin ja huolehtimalla työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme sitoutuneita täyttämään Lupauksemme ympäristölle, motivoituneina aidosta mahdollisuudesta vaikuttaa sekä yksilöinä että yhdessä, luoden näin kestäviä menestystarinoita asiakkaillemme. Tervetuloa mukaan matkalle kohti määränpäätämme, vuotta 2080!

 

Haemme nyt Lempäälän RDI-tiimiimme 

RDI Manageria rakentamisen liiketoimintaan

 

RDI Managerin tehtävässä vastaat sementtipohjaisten tuotteiden kehittämisestä ja laadusta monialaisessa asiantuntijatiimissä. Osallistut tuotteiden ja palveluiden kehitysprojekteihin ja teet tiivistä yhteistyötä kansainvälisten RDI-tiimiemme sekä sidosryhmiemme kanssa. Onnistuminen työtehtävässä edellyttää sujuvaa yhteistyötä erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. Toivomme, että omaat sekä kiinnostusta että ymmärrystä sementtikemiaa kohtaan. Kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi.   

Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan Kiillon rakentamisen liiketoiminnan tulevaisuuteen tekemällä siitä entistä tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää. Osallistut koko arvoketjun kehittämiseen alkaen raaka-aineiden hankinnasta ja päätyen asiakkaalle. Meitä ohjaa Lupauksemme ympäristölle ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omalla työlläsi luomalla markkinoiden vihreimmät tuotteet, jotka edesauttavat Kiillon ympäristöjohtajuutta.

Tehtävä on organisaatiossamme uusi ja pääset työskentelemään innostuneessa ja motivoituneessa 40 hengen RDI-tiimissämme Lempäälässä osana kasvavaa kansainvälistä yritystä. Tiimimme on sekä analyyttinen että kekseliäs ja pääsetkin hyödyntämään molempia ominaisuuksiasi. Raportoit tehtävässä rakentamisen Head of RDI:lle.

 

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

  • ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta (ehdoton vaatimus)  

  • riittävä ymmärrys kemiasta ja halu oppia lisää
  • hyvä ongelmanratkaisukyky
  • asiakaslähtöinen asenne
  • itsenäinen ja tavoiteorientoitunut työskentelytapa dynaamisessa ja ajoittain hektisessäkin ympäristössä  
  • kyky priorisoida ja keskittyä olennaiseen 
  • innovatiivisuus ja kyky toteuttaa ideoita käytännössä  
  • valmius työskennellä laboratoriossa
  • sujuva englannin ja suomen kielen taito

 

Kiillon kulttuuri

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi. Olemme savuton työpaikka. 

Lisätietoa tehtävästä saat katsomalla tämän videon tai soittamalla rakentamisen Head of RDI Satu Haikaraiselle, puh. +358405145814. Parhaiten Satu on tavoitettavissa 8.9.2021 klo 8-9, mutta hänelle voi soittaa myös muina ajankohtina.

Odotamme hakemustasi 12.9.2021 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.   

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 29.9.2021 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä lähes 1000 henkilöä. Vuonna 2020 Kiillon liikevaihto oli noin 294 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi