Haemme Lempäälän laasti- ja tasoitetehtaallemme tuotantotyöntekijää vuorotteluvapaan sijaisuuteen

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä lähes 800 henkeä. Vuonna 2023 Kiillon liikevaihto oli noin 227 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi

Haemme Lempäälän laasti- ja tasoitetehtaallemme 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

vuorotteluvapaan sijaisuuteen toukokuun 2024 alusta lokakuun 2024 loppuun.

Vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

  • Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
    • Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
    • Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
  • Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Mitä tuotantotyöntekijän tehtäviin laasti- ja tasoitetehtaalla kuuluu? 

Kehitämme ja valmistamme Lempäälässä kemianteollisuuden tuotteita ja ratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Lempäälän toimipisteessämme työskentelee yhteensä runsaat 200 henkilöä. Nyt avoinna olevassa tehtävässä toimit osana laasti- ja tasoitevalmistuksen 10 hengen tuotantotiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat laaja-alaisesti eri työtehtävät "Raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi" -prosessissa. Koska erilaisia tuotteita ja pakkauskokoja on paljon, myös työtehtävät ovat vaihtelevia ja niitä ovat esimerkiksi esimerkiksi raaka-aineiden annostelu ja sekoituslaitteiston käyttäminen, työskentely muovisäkki-, paperisäkki- ja suursäkkipakkauskoneella sekä astiapakkauskoneella. Käytät työssäsi trukkia raaka-aineiden ja pakkaustarvikkeiden noutoon. Työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöohjeiden huomioiminen on erittäin tärkeä osa päivittäistä työtä. Työ on arkipäivisin tehtävää 2-vuorotyötä. 

Tehtävässä on eduksi:  

  • Aiempi kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä – Emme edellytä tiettyä koulutusta tai kokemusta. Perehdytämme sinut työhösi, mutta jos sinulla on aiempaa työkokemusta teollisesta tuotantoympäristöstä, siitä on etua.
  • Trukinajotaito – Me opastamme sinut ajamaan trukkia ja suoritat Kiillolla trukinajoluvan, mutta aiemmasta trukkikokemuksesta on luonnollisesti hyötyä.
  • Kielitaito – Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa. 

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi. Olemme savuton työpaikka.     

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi 25.4.2024 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si (mielellään PDF-muodossa). 

Lisätietoa tehtävästä antaa Teamleader Timo Ihamäki, +358 40 672 0620.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.