Haemme Lempäälään laasti- ja tasoitetehtaallemme tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Haemme nyt Lempäälään laasti- ja tasoitetehtaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

Toimit osana laasti- ja tasoitevalmistuksen tuotantotiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat laaja-alaisesti eri työtehtävät ”Raaka-aineesta valmiiksi tuotteeksi” -prosessissa. Näitä tehtäviä ovat esimerkiksi raaka-aineiden annostelu ja sekoituslaitteiston käyttäminen, työskentely muovisäkki-, paperisäkki- ja suursäkkipakkauskoneella sekä astiapakkauskoneella. Työ on vuorotyötä.

Odotamme sinulta:

  • kemian-/prosessitekniikan perustutkintoa tai vastaavaa
  • aiempaa kokemusta tuotantoympäristössä työskentelystä
  • oma-aloitteisuutta
  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • joustavaa asiakaspalveluasennetta
  • reipasta työotetta ja ryhmätyöskentelytaitoja
  • trukinajotaito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten, harrastusvuorojen ja lajitutustumisten kautta. Pidämme huolta työergonomiasta: käytössämme on nykyaikaisten työvälineiden lisäksi myös työfysioterapiapalvelut. Olemme savuton työpaikka. Lue lisää tästä linkistä: 100-vuotias Kiilto kehittää työhyvinvointia määrätietoisin askelin

Lisätietoa tehtävästä antaa 27.1.2020 klo 14-16 ja 3.2.2020 klo 10-16 Valmistuspäällikkö Joonas Kupiainen, puh. +358 400 579627. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 5.2.2020 täällä.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 11.2.2020 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme