Haemme lattiantasoitustyöntekijää pumpputasoitetöihin

Kangasalan Pumppauskeskus Oy on osa Kiiltoa, joka on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Toimimme yhdessätoista maassa ja työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue lisää meistä verkkosivuiltamme: Kiilto

Kangasalan Pumppauskeskus Oy on toteuttanut suoria lattioita jo vuodesta 1986. Palvelemme joustavasti koko Suomen alueella. Erityisosaamistamme ovat lattioiden pumpputasoitukset, kokonaisvaltaiset lattialämmityskokonaisuudet, sekä muut lattiatyöt, kuten lattioiden pohjatyöt. Lue lisää meistä verkkosivuiltamme: Kangasalan Pumppauskeskus

 

 

Haemme nyt 

LATTIANTASOITUSTYÖNTEKIJÄÄ / PUMPPARIA 

 

Tehtävänäsi on toimia lattiatasoitteiden pumpparina vaihtuvissa työkohteissa Etelä-Suomen alueella. Työhön kuuluvat myös valmistelevat pohjatyöt (hionta, imurointi, tiivistys). Toimipisteemme sijaitsee Kangasalla, josta kohteisiin lähtö ja paluu tapahtuu.   

Valittavalta pumpparilta tulee löytyä vähintään B-ajokortti ja voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme suomen kielen osaamista. Englannin kielitaito katsotaan eduksi. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkistä työasennetta sekä vastuullisuutta, tarkkuutta, täsmällisyyttä ja joustavuutta työajan sekä työpäivien pituuden suhteen. Aamuisin kohteisiin lähtö tapahtuu yleensä kello 04–06 välillä ja paluuaika vaihtelee. Työ on fyysisesti vaativaa. Joissakin erityistapauksissa työ saattaa vaatia yöpymistä toisilla paikkakunnilla.  

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.  

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pasi Utukka, puh. +358 50 597 4667.  

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 9.5.2021 täällä.  

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 19.5.2021 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.