Haemme laboranttia Turkuun

Me olemme muokanneet tulevaisuutta jo vuodesta 1919 alkaen. Nyt voisi olla sinun vuorosi: haemme Kiiltoon laboranttia opintovapaan sijaisuuteen (noin 2 vuotta). Työskentelet KiiltoCleanin Turun toimipisteen RDI-yksikössä. Vastuullesi kuuluvien tehtävien osalta pääset oppimaan uutta voimakkaasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä konsernissa.

Jos sytyt lupauksestamme ympäristölle ja sekä tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä laboranttina: 

 • Osaaminen ja kiinnostus kemian alalle – Menestyt tehtävässä, jos sinulla  kokemusta tuotekehityslaboratoriossa työskentelystä. Analyyttisten menetelmien tuntemus sekä mikrobiologian perusteet ovat eduksi tehtävän hoitamisessa.
 • Ratkaisukeskeinen lähestymistapa – Jokainen ongelma on loistava oppimismahdollisuus.   
 • Jos olet avoin, positiivinen ja luotettava, tunnet olosi kotoisaksi kanssamme! Samaten myös järjestelmällinen henkilö, joka on innokas ideoimaan uutta, viihtyy joukossamme.  
 • Koulutus – Sinulla on esimerkiksi AMK insinöörin tutkinto bio- tai kemiantekniikasta tai vaihtoehtoisesti sinulla on pidempi työkokemus ja olet valmistunut ammattioppilaitoksesta laborantiksi
 • Hyvät ihmissuhdetaidot – Viihdyt ihmisten kanssa ja nautit kaikissa Kiillon toimintamaissa työskentelevien kollegoiden kanssa tapahtuvasta vuorovaikutuksesta. 
 • Kielitaito – Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä työtehtäviisi laboranttina kuuluu?

Työskentelet tuotekehityslaboratoriossa Kiillon Turun toimipisteessä. Työ sisältää tuotekehitystöitä laajan tuoteportfoliomme ylläpitämiseksi sekä uusien tuotteiden kehitystöitä sekä yleisiä laboratorioon sekä tuotekehitykseen liittyviä töitä. Tuoteportfoliossamme on sekä ammattipuhtauteen liittyviä tuotteita että kuluttajatuotteita. 

Laboratoriotyöskentely sisältää tuotteiden formulointia ja analysointia sekä niihin liittyviä testauksia. Työ on yhteistyötä vastaavan tuotekehityspäällikön kanssa, laadunvalvonnan kanssa sekä tuotantomme kanssa. Sinulla on lisäksi mm. laboratoriolaitteiden ylläpitoon liittyviä vastuita, toimintaohjeiden laatimista ja päivittämistä, tuotereseptien päivittämistä järjestelmiimme ym. Osana tiimiä osallistut myös laboratorion yleisiin kehittämistoimenpiteisiin. Meillä on käytössä ISO9001 laatujärjestelmä.

Työ on päivätyötä ja sijoittuu arkipäiviin. Meillä on liukuva työaika. Tehtävän vaativuusluokka on TVL 5 ja palkkaus määräytyy Kemianteollisuus ry:n toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaisesti. Toivomme sinun pääsevän aloittamaan työn mahdollisimman pian.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Olemme perheenomainen yhteisö, joka koostuu noin 800 eri alojen ammattilaisesta 9 maassa. Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme saaneet siitä myös tunnustusta: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja vuonna 2021 saavutimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Tämä voi olla syy siihen, miksi monet viihtyvät kanssamme pitkään.

Tarjoamme sinulle lisäksi:

 • Harvinaislaatuisen yhdistelmän vakautta ja kasvuyritystä: Kiilto on sijoittunut Kauppalehden 2020-listauksessa Suomen menestyneimpien yritysten sekä suurimpien kasvajien joukkoon. Kiillon 10 vuoden Kestomenestyjä- ja Kasvaja-yhdistelmä on äärimmäisen harvinainen: reilusti alle prosentti yrityksistä yltää molempiin.
 • Matalan ja ketterän organisaatiorakenteen, jonka ansiosta sinulla on aito mahdollisuus innovoida ja kehittää toimintaa sekä tehdä aloitteita.
 • Laajan valikoiman mahdollisuuksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen taukoliikunnan, kuntotestausten, liikuntavuorojen ja tuettujen liikuntatapahtumien avulla.
 • Tavoite- ja aloitepalkkion sekä henkilöstörahaston.
 • Loistavat mahdollisuudet kehittää itseäsi sisäisten koulutusohjelmien ja muiden koulutusten avulla.     
 • Kattavan työterveyshuollon, ePassin, sairaan lapsen hoitopalvelun, työfysioterapeutin palvelut, lounas- ja pyöräedun sekä sähköpyöriä lainattavaksi työmatkakäyttöön.

 Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi 6.8.2023 mennessä. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi sekä vastaa lyhyesti annettuun videokysymykseen.    

Lisätietoa tehtävästä antaa RDI Director Oili Kallatsa, 050 576 9243 seuraavina aikoina: 5.7.2023 klo 12.30-14.00 sekä 3.8.2023 klo 12.30-13.30.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 21.8.2023 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.
 
 KiiltoClean Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä noin 800 henkeä. Vuonna 2021 Kiillon liikevaihto oli noin 261 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi

Apply here