Haemme laatu- ja tuotekehitystiimiimme Turkuun tuotekehityslaboranttia

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Haemme nyt laatu- ja tuotekehitysorganisaatioomme Turkuun 

TUOTEKEHITYSLABORANTTIA

 

Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden 2021 loppuun asti.

Kehitämme Turussa puhtaus- ja hygieniatuotteita. Tehtävässä tuot panoksesi osaavaan tuotekehitystiimiimme. Vastuihisi kuuluvat monipuoliset työtehtävät sekä ammatti- että kuluttajatuotteiden parissa. Päivittäiseen työhösi kuuluvat muun muassa tuotekehitykseen liittyvät laboratorio- ja dokumentointityöt sekä muu avustava tutkimustyö. Osallistut muun tiimin ohella tuotekehitystyön kehittämiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen, laadunvarmistuksen, tuotannon ja markkinoinnin kanssa.

 

Tehtävän edellytykset:

 

  • laboratorioalan AMK-koulutus (mm. laboratorioanalyytikko, insinööri)

  • vähintään yhden vuoden työkokemus tehtävään soveltuvalta alalta
  • erinomaiset työelämä- ja työyhteisötaidot
  • ajan tasalla olevat ICT-taidot
  • utelias asenne ja kehittymishalu
  • sujuvat viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
  • teollisten prosessien ja mikrobiologisten menetelmien tuntemus katsotaan eduksi

 

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten ja harrastusvuorojen kautta. Tuemme henkilöstömme osaamisen uusiutumista muun muassa omien koulutusohjelmiemme avulla. Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoa tehtävästä saat 8.10.2020 klo 10 – 11 ja 13.10.2020 klo 10 – 11 laatupäällikkö Teija Hovirinnalta, puh. 050 591 4284. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 18.10.2020 täällä.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 3. ja 4.11.2020 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitysratkaisut, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Toimimme yhdessätoista maassa ja työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.