Haemme kuorma-autonkuljettajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen Vantaalle

Haemme Vantaan aluevarastollemme kuorma-autonkuljettajaa vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 16.5. – 8.9.2024.  

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa:

  • vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Mitä kuorma-autonkuljettajan tehtäviin kuuluu?     

Vantaan aluevarasto vastaa Kiillon rakentamisen liiketoiminnan logistiikasta pääkaupunkiseudulla ja siellä työskentelee yhteensä neljä henkilöä. Pääasiallisena tehtävänäsi on jaella Kiillon rakennusliiketoiminnan tuotteita pääkaupunkiseudun alueella. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja se tehdään ajojärjestyksen mukaan. Tarvittaessa tehtäviisi kuuluu myös asiakastilausten keräilyä varastolla sekä muita varastotehtäviä. Pääasiallinen työvälineemme varastolla on lavansiirtovaunu.  

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä kuorma-autonkuljettajana:     

  • Reipas työote ja ryhmätyöskentelytaidot – Työ on ennen kaikkea tiimityötä. Oma työsi vaikuttaa kokonaisuuteen ja olet merkittävässä roolissa varmistamassa, että pystymme täyttämään asiakaspalvelulupauksemme.
  • Aiempi kokemus kuorma-autonkuljettajan työstä – Kokemus vastaavista tehtävistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-kortti, voimassa oleva ammattipätevyys ja digipiirturikortti. ADR-ajoluvan katsomme eduksi.
  • Aiempi kokemus varastotyöstä – Katsomme aiemman kokemuksen varastotyöstä ja trukinajotaidon eduksi, koska työhön kuuluu mahdollisesti myös varastotyötä.
  • Sanat asiakaspalveluhenkinen, vastuullinen ja huolellinen kuvaavat sinua työntekijänä
  • Kielitaito – Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi englannin kielen taidosta on hyötyä.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi.     

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi 1.4.2024 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.       

Lisätietoa tehtävästä antaa aluevaraston esihenkilö Matti Ikonen, 0400 444116 (tiistaisin ja torstaisin klo 12-13).

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme erillisen videohaastattelukysymyksen kaikille hakijoille sen jälkeen, kun hakemus on saapunut järjestelmäämme. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 11.4.2024 mahdollista Vantaan aluevarastolla pidettävää haastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä lähes 800 henkeä. Vuonna 2022 Kiillon liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi