Haemme kunnossapitopäällikköä Lempäälään

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

Etsimme nyt joukkoomme KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat Kiilto Oy:n Lempäälän tehtaiden kone- ja kiinteistökunnossapidosta ja toimit kunnossapitotiimin esimiehenä. Olennaisena osana tehtävään kuuluu kunnossapidon kehitys, tavoitteena jatkuvasti parantaa toiminnan turvallisuutta, laatua, tehokkuutta sekä ympäristöystävällisyyttä. Asiakas on meillä Kuningas, joten hyvän toimitusvarmuuden ylläpitäminen on kunnossapitopäällikön keskeisempiä vastuita yhdessä muun tuotantojohdon kanssa. Kunnossapitopäällikkömme toimii myös painelaitteiden ja maakaasun käytönvalvojana. Kunnossapitopäällikkö raportoi tuotantopäällikölle.

Kunnossapitopäällikön toimenkuvaan kuuluu:

 • Mekaanisen ja sähkökunnossapidon johtaminen ja kehittäminen
 • Kiinteistökunnossapidon johtaminen ja kehittäminen
 • Tuotantokoneisiin ja –laitteisiin sekä kiinteistöihin liittyvien huoltosopimusten hallinta ja kehittäminen
 • Toimittajien ja yhteistyökumppanien kanssa tehtävän yhteistyön ylläpitäminen ja kehittäminen
 • Vastuualueesi budjetin laatiminen ja toteutumisen valvonta
 • Vastuualueesi jatkuva parantaminen ja kehittäminen
 •  Yhteistyö investointiprojekteja hoitavan organisaation sekä Kiilto Oy:n ulkomaisten tytäryhtiöiden kanssa

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (esim. kone-, sähkö- tai automaatiotekniikan DI/insinööri)
 • Kokemusta ja näyttöä kunnossapitotoiminnan johtamisesta
 • Osaamista kunnossapitojärjestelmän käytöstä (esim. Artturi)
 • Analyyttisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä proaktiivista ja suunnitelmallista toimintatapaa
 • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä paineensietokykyä
 • Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Lean-osaamisen katsomme eduksi

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös tunnustusta Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatin muodossa. Olemme savuton työpaikka.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta tulla rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta ja tuottamaan hyvinvointia puhtaudesta? Kerro meille hakemuksessasi, miltä sinun suunnitelmissasi yhteinen tulevaisuutemme voisi näyttää.

Lisätietoja tehtävästä antaa 10.4.2019 klo 12-14 tuotantopäällikkö Tanja Raitaniemi, puh. +358505055670.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 14.4.2019 täällä.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 26.4.2019 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 950 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.