Haemme kunnossapitoasentajaa Hankasalmelle

Haemme Hankasalmen tehtaallemme vakituiseen työsuhteeseen

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Valmistamme Hankasalmen tehtaallamme pesu- ja puhdistusaineita teollisuuteen, ammattikäyttöön ja kuluttajille. Oma kunnossapitotiimimme työskentelee tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa ja omalta osaltaan varmistaa tuotannon laadukkaan ja tehokkaan toiminnan. Työtä tehdään arkisin yhdessä tai kahdessa vuorossa ja työaika on 40 tuntia viikossa.

Mitä kunnossapitoasentajan tehtäviin tehtaallamme kuuluu?

Tehtävässä vastaat pakkauslinjojen tuotantolaitteiden toimivuudesta ja huollosta edistäen joustavaa ja mahdollisimman tehokasta, turvallista ja häiriötöntä tuotantoa. Tehtävänäsi on huolehtia itsenäisesti tuotanto-ohjelman mukaisista tuotevaihdoista. Huolehdit aktiivisella otteella myös ajon aikaisista linjojen ja koneiden asennuksista sekä hienosäädöistä. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu tuotantolaitteiden tuotannonaikaisten häiriöiden selvitys ja korjaukset sekä koneiden ja laitteiden ennakkohuoltotyöt kunnossapitosuunnitelman mukaisesti sekä kiinteistöön liittyviä kunnostus- ja huoltotöitä. Vastuullasi on myös tuotantolaitteiden ja menetelmien kehittäminen sekä toiminnan ja laiteturvallisuuden parantaminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä työnjohdon ja tuotantotyöntekijöiden kanssa sekä tarvittaessa olet yhteydessä laite- ja varaosatoimittajiin.

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä kunnossapitoasentajana:

  • Tehtävään sopiva koulutus tai alalta hankittu kokemus – Arvostamme erityisesti kokemusta valmistavasta teollisuudesta ja automaattisten pakkauskoneiden kanssa työskentelystä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa esimerkiksi koneasennuksen ja kunnossapidon koulutus. Lisäksi katsomme eduksi sähkö- tai automaatioasentajan koulutuksen sekä käyttökokemuksen kunnossapitojärjestelmistä.
  • Oma-aloitteinen työote ja ryhmätyöskentelytaidot – Työtä tehdään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Olet päivittäin tekemisissä sisäisten sidosryhmien kanssa ja tarvittaessa ulkopuolisiin toimijoihin. Oma työsi vaikuttaa kokonaisuuteen ja tuotantoprosessit toimivat sujuvasti, kun yhteistyö on saumatonta.
  • Into oppia uutta – Kannustamme uuden oppimiseen ja pääsetkin oman kiinnostuksesi sekä aiemman kokemuksesi mukaan kehittymään kunnossapidon moniosaajaksi.
  • Kielitaito – Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi englannin kielen taidosta on hyötyä.
  • Joustavuus – Tuotannossa tarvitaan valmiutta tehdä 2-vuorotyötä.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi. Olemme savuton työpaikka.

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi 20.3.2024 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoa tehtävästä antaa tekninen päällikkö Markku Mustonen, +358 44 518 2354.

Soittoajat: 11.3.2024 klo 13-14 ja 18.3. klo 13-14

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme videohaastattelukutsuja osalle hakijoista viimeistään hakuajan päätyttyä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 26.3.2024 mahdollista Hankasalmen tehtaalla pidettävää työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä lähes 800 henkeä. Vuonna 2022 Kiillon liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi