Kesätyöhakumme on avoinna – Tervetuloa kesäksi 2022 Kiiltoon!

Me olemme muokanneet tulevaisuutta jo vuodesta 1919 alkaen. Nyt voisi olla sinun vuorosi!

Haemme aktiivisia ja kehitysintoisia kesätyöntekijöitä Lempäälään, Turkuun ja Vantaalle: 

  • Tuotekehitykseen (Lempäälä)
  • Sähkö- ja konekunnossapitoon (Lempäälä)
  • Pakkaamoon (Lempäälä)
  • Tuotevarastoon (Lempäälä)
  • Kemiantehtaan sekä laasti- ja tasoitetehtaan valmistukseen (Lempäälä)
  • Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun kiinteistön kunnossapitoon (Lempäälä)
  • Tuotantoon (Turku)
  • Aluevarastolle (Vantaa)

Kiillon kesätyöntekijänä pääset tutustumaan kemianteollisuuden tuotanto- ja tuotekehitysprosesseihin käytännössä. Kehitämme ja valmistamme Lempäälässä tuotteita ja ratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Turussa kehitämme ja valmistamme astianpesu-, kodinhoito-, pyykinpesu- ja henkilöhygieniatuotteita sekä ammattihygieniatuotteita ja -ratkaisuja. Vantaan aluevarastolla käsittelemme rakentamisen ja teollisuuden tuotteita sekä toteutamme asiakastoimituksia pääkaupunkiseudulle.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesätyötä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana vakavaraista ja kansainvälisesti kehittyvää yritystä. Pidämme tärkeänä, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen sekä mahdollisesti jopa uusinta tietoa opinnoistasi kehittyvään organisaatioomme. Monet meillä kesätyöntekijänä aloittaneet ovat jatkaneet työskentelyä myös opintojen ohessa. Pääset tutustumaan kiiltolaisten uratarinoihin tarkemmin täällä

Olemme sitoutuneet rakentamaan turvallista ja entistä kestävämpää tulevaisuutta. Sitoutumisemme turvallisen ja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseen näkyy vastuullisuusvalinnoissamme. Toimimme alalla, jolla on valtavasti annettavaa, kun etsitään tulevaisuuden ratkaisuja. Sellaisia, jotka uudelleenrakentavat puitteet ympäristön hyvinvoinnille. Sellaisia, jotka auttavat ympäristöä ja yhteiskuntaamme elämään tasapainossa. Lue lisää vastuullisuudesta Kiillossa täällä.

Tarkempia tietoja sekä kaikkien kesätyöpaikkojemme hakulomakkeet löydät täältä. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.2.2022.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Järjestämme työhaastattelut (Teamsillä) viikoilla 10 ja 11. Lähetämme haastatteluun valituille hakijoille kutsut hakuajan päätyttyä viikolla 8, jolloin myös tiedotamme kaikkia hakijoita tilanteesta.

Seuraa meitä somessa:

Instagram

Facebook

YouTube

LinkedIn