Haemme kesätyöntekijöitä tuotantoon, kunnossapitoon, varastoon ja tuotekehitykseen – Tervetuloa kesäksi 2021 Kiiltoon!

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Haemme aktiivisia ja kehitysintoisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Lempäälään

  • tuotekehitykseen
  • kunnossapitoon
  • pakkaamoon
  • tuotevarastoon
  • kemiantehtaan ja laasti- ja tasoitetehtaan valmistukseen
  • Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun kiinteistön kunnossapitoon

Turkuun

  • tuotantoon

Raisioon

  • tuotevarastoon

 

Ymmärrät asiakaslähtöisen toiminnan merkityksen ja turvallisuusajattelu on sinulle luontevaa. Tärkeintä on, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista ja osaavaa työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen sekä mahdollisesti jopa uusinta tietoa opinnoistasi kehittyvään organisaatioomme.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesätyötä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana kansainvälisesti kehittyvää yritystä. Monet meillä kesätyöntekijänä aloittaneet ovat jatkaneet työskentelyä myös opintojen ohessa.

Lue lisää kesätyöpaikoistamme täällä ja jätä hakemuksesi CV:n kera viimeistään 28.2.2021. 

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Järjestämme työhaastattelut viikoilla 11 ja 12. Kiilto on savuton työpaikka.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Toimimme yhdessätoista maassa ja työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue lisää meistä verkkosivuiltamme.