Haemme kesätyöntekijää Turun hankintatiimiin

Hankintatiimin tehtävänä on raaka-aineiden, pakkaustarvikkeiden ja sopimusvalmistustuotteiden hankintojen suunnittelu ja toteutus. Kesätyöntekijänä pääset omalta osaltasi huolehtimaan siitä, että Kiillon lupaus erinomaisesta asiakaskokemuksesta toteutuu – hankinnalla on keskeinen vaikutus niin tuotteiden hintatasoon, laatuun, vastuullisuuteen kuin tuotteiden toimitusvarmuuteenkin. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa ostotilausten tekeminen, laskujen tarkastaminen, toimitusten valvonta ja hankinnan rekistereiden ylläpito.  

Työskentelyjakso on toukokuun puolivälistä elokuun puoliväliin. Työskentelyä on mahdollista jatkaa myös osa-aikaisesti syksyllä.

Tehtävässä viihtyy henkilö, joka on varustettu oppivalla asenteella ja järjestelmällisellä työotteella. Koska toimit yhteistyössä Kiillon eri toimintojen ja myös toimittajien kanssa, on tärkeää, että omaat hyvät yhteistyötaidot. Kyky mukautua erilaisiin ja muuttuviin tilanteisiin auttavat päivittäisessä työssä, kuten myös hyvä suullinen ja kirjallinen ulosanti. Tärkeintä on, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista ja osaavaa työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen sekä mahdollisesti jopa uusinta tietoa opinnoistasi kehittyvään organisaatioomme.

Toivomme sinulta:

  • Jonkin verran edenneitä opintoja kaupalliselta tai tekniseltä alalta
  • Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa
  • Aloitteellista ja tarkkaa työotetta
  • Perustason IT- ja järjestelmätaitoja (MS Office)

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesätyötä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana kansainvälisesti kehittyvää yritystä. Monet meillä kesätyöntekijänä aloittaneet ovat jatkaneet työskentelyä myös opintojen ohessa ja seuraavinakin kesinä. Pääset tutustumaan kiiltolaisten uratarinoihin tarkemmin täällä.

Jätä hakemus ja liitä mukaan myös CV:si niin pian kuin mahdollista. Vastaathan myös hakulomakkeen videokysymykseen. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.   

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. 

KiiltoClean Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä noin 800 henkeä. Vuonna 2021 Kiillon liikevaihto oli noin 261 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi