Haemme kesätyöntekijää asiakaspalveluun Lempäälään

Me olemme muokanneet tulevaisuutta jo vuodesta 1919 alkaen. Nyt voisi olla sinun vuorosi: Haemme Lempäälään aktiivista 18 vuotta täyttänyttä kesätyöntekijää asiakaspalveluun

Lempäälän asiakaspalvelutiimissä vastataan Kiillon kaikkia liiketoiminta-alueita koskeviin asiakkaiden kysymyksiin. Kesätyöntekijänä pääset omalta osaltasi huolehtimaan siitä, että Kiillon lupaus erinomaisesta asiakaspalvelusta toteutuu. Työ sisältää puhelimessa ja sähköpostilla tapahtuvaa asiakaspalvelua, mukaan lukien tuotekysymyksiin vastaaminen. Tuotevalikoimaan kuuluvat sekä rakennus- että puhtaus- ja hygieniatuotteet. Työsi perustan muodostaa Kiillon laaja kirjallinen tietokanta ja sinua tukevat alansa parhaat asiantuntijat. Työskentelyjakso on toukokuun puolivälistä elokuun puoliväliin.

Tehtävässä viihtyy henkilö, joka on varustettu erinomaisella asiakaspalveluasenteella ja järjestelmällisellä työotteella. Koska toimit tiiviissä yhteistyössä Kiillon eri toimintojen kanssa, on tärkeää, että omaat hyvät tiimipelitaidot. Hyvä paineensietokyky sekä kyky mukautua erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin auttavat päivittäisessä työssä, kuten myös hyvä suullinen ja kirjallinen ulosanti. Toivomme sinulta lisäksi englannin kielen taitoa ja perustason IT-taitoja (mm. MS Office). Tärkeintä on, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista ja osaavaa työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen sekä mahdollisesti jopa uusinta tietoa opinnoistasi kehittyvään organisaatioomme.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesätyötä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana vakavaraista ja kansainvälisesti kehittyvää yritystä. Monet meillä kesätyöntekijänä aloittaneet ovat jatkaneet työskentelyä myös opintojen ohessa ja seuraavinakin kesinä. Pääset tutustumaan kiiltolaisten uratarinoihin tarkemmin täällä.

Täytä hakemus ja liitä mukaan myös CV:si viimeistään 20.2.2022 täällä. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen. Lisätietoja asiakaspalvelun kesätöistä voit kysyä Head of CX Projects Katja Suuriniemeltä, puh. 040 867 3873.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Järjestämme työhaastattelut Teamsillä 24.2.2022.

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita. Lue lisää kampanjasta täällä.

Kiilto Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä noin 1000 henkeä. Kiilto on savuton työpaikka. www.kiilto.fi