Haemme kesäohjaajaa kiinteistön kunnossapitoon Lempäälään

Me olemme muokanneet tulevaisuutta jo vuodesta 1919 alkaen. Nyt voisi olla sinun vuorosi: Haemme Lempäälän tehtaalle kesäohjaajaa kiinteistön kunnossapitoon

Kesäohjaajana tulet toimimaan kiinteistön kunnossapidosta vastaavan esimiehen apuna organisoiden, tukien ja ohjaten Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun tulevien nuorten työtehtäviä ja työskentelyä. Kesäharjoittelijoiden työhön kuuluu pääasiassa ulkoalueiden kunnossapitoa, muun muassa ruohonleikkausta ja pihakasvien hoitoa. Olet heille innostavana esimerkkinä ja osaat opastaa ja auttaa heitä tekemiseen liittyvissä kysymyksissä osallistuen itsekin käytännön tekemiseen. Työskentelyjakso on toukokuusta elokuuhun.

Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää

  • Aiempaa työelämäkokemusta mm. kesätöistä ja -harjoittelusta
  • Reipasta ja oma-aloitteista otetta sekä hyviä kommunikointitaitoja
  • Aiempi kokemus vastuutehtävistä esim. partiossa, harrastus- tai valmennustehtävissä katsotaan eduksesi
  • vähintään 18 vuoden ikää

Opinnoissasi voit olla suuntautunut esimerkiksi tekniselle alalle tai kasvatustieteisiin. Ymmärrät asiakaslähtöisen toiminnan merkityksen ja turvallisuusajattelu on sinulle luontevaa. Tärkeintä on, että haluat kehittää itseäsi osana ammatillista ja osaavaa työyhteisöämme ja tuot raikkaan ilmeen ja asenteen kehittyvään organisaatioomme.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoista kesätyötä osaavassa ja mukavassa työyhteisössä osana vakavaraista ja kansainvälisesti kehittyvää yritystä. Monet meillä kesätyöntekijänä aloittaneet ovat jatkaneet työskentelyä myös opintojen ohessa ja seuraavinakin kesinä. Pääset tutustumaan kiiltolaisten uratarinoihin tarkemmin täällä.

Täytä hakemus ja liitä mukaan myös CV:si viimeistään 6.3.2022 täällä. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen. Lisätietoja kesäohjaajan työstä voit kysyä kunnossapitopäällikkö Timo Taljalta, puh. +358407540863.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Olemme mukana Oikotien Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita. Lue lisää kampanjasta täällä.

Kiilto Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä noin 1000 henkeä. Kiilto on savuton työpaikka. www.kiilto.fi