Haemme kehityspäällikköä ammattihygienian palvelukehitystiimiin

Oletko kiinnostunut digitaalisten palveluratkaisujen kehittämisestä innovatiivisessa ja kansainvälisessä työympäristössä? Haluatko olla mukana luomassa jotain uutta ja merkityksellistä? Tule kanssamme luomaan hyvinvointia puhtaudesta!

Haemme ammattihygienian palvelukehitystiimiimme  

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Ammattihygienian liiketoimintamme kehittää ja valmistaa pesu- ja puhdistusaineita sekä hygieniaratkaisuja ammattikäyttöön. Tarjoamamme valikoima, palvelumme ja asiantuntemuksemme on jaoteltu viiteen ratkaisualueeseen, joita ovat ammattisiivous, elintarviketeollisuus, ruokapalvelut, terveydenhuolto ja teknologiateollisuus.   

Ammattihygienian palvelukehitystiimi toimii osana tutkimus-, kehitys- ja innovaatio-organisaatiotamme ja keskittyy luomaan uutta pohjaa kestävälle kasvulle innovoimalla ja kehittämällä uusia palveluratkaisuja sekä liiketoimintamalleja ydinliiketoimintaamme tukemaan. Edistämme palvelukehitystiimissä digitalisaatiota ja ratkaisukeskeisyyttä sekä korostamme uusia tapoja työskennellä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Työmme perustuu vahvaan asiakaskeskeisyyteen ja toimintaympäristömme on kansainvälinen: markkina-alueisiimme kuuluvat Suomen lisäksi Ruotsi, Tanska, Norja, Viro, Latvia ja Liettua.

Kehityspäällikön tehtävässä otat haltuusi uusimmat digitaaliset palveluratkaisumme ja vastaat niiden toiminnasta sekä jatkokehityksestä. Tehtäviisi kuuluu jo olemassa olevien ja uusien käyttöönottojen ja asennusten tukeminen, tuki ja koordinointi mahdollisissa ongelmatilanteissa sekä jatkokehitysten suunnittelu ja toteutus. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa varmistaaksesi, että ratkaisumme vastaavat kasvavan asiakaspohjan kehittyviä tarpeita. Myös uusien palveluratkaisujen innovointi ja suunnittelu sekä kehitysprojekteissa eri rooleissa työskentely ovat osa työnkuvaasi. Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Turussa, mutta myös Helsinki tai Tampere ovat mahdollisia sijaintipaikkoja. Työsi menestyksekäs suorittaminen edellyttää matkustusvalmiutta Suomen lisäksi myös Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä kehityspäällikkönä:     

  • Tehtävään sopiva koulutus ja aiempi kokemus – Sopiva koulutustausta tehtävään on insinööri tai vastaava (esimerkiksi ICT tai tuotantotalous), mutta myös esimerkiksi tradenomin koulutus voi tulla kyseeseen. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta kehitysprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi katsomme eduksi aiemman kokemuksen Kiillon ammattihygienian ratkaisualueilta, kuten esimerkiksi elintarviketeollisuudesta, terveydenhuollosta tai ammattikeittiöistä. Myös perustason tuntemus kemiasta on eduksi, mutta kemiaan pääsee tutustumaan työn myötäkin.
  • Oma-aloitteinen työote ja ryhmätyöskentelytaidot – Työtä tehdään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Olet päivittäin tekemisissä lähimpien kollegoidesi lisäksi muiden sisäisten (esimerkiksi myynti ja Solutions Management) ja ulkoisten (muun muassa yhteistyökumppanit ja asiakkaat) sidosryhmien kanssa. Kykenet itseohjautuvaan työskentelyyn ja päätöksentekoon, mutta olet myös kuin kala vedessä luovissa työpajoissa, asiakaspalavereissa ja verkostoitumassa eri tapahtumissa.
  • Into luoda uutta – Palveluratkaisujen hallinta ja kehitysprojektien menestyksekäs johtaminen edellyttää omistautuneisuutta ja startup-henkisyyttä sekä vahvaa halua olla mukana luomassa jotain uutta ja merkityksellistä. Olet rohkea ja luova ratkaisija, joka ei pelkää haasteita tai epävarmuutta.
  • Kielitaito – Olet työssäsi päivittäin yhteydessä Kiillon Skandinavian ja Baltian toimintoihin sekä myös kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi työ vaatii erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi ruotsin kielen taidosta on hyötyä.
  • ICT-osaaminen – Erinomaisten yleisten ICT-taitojen lisäksi arvostamme erityisesti kokemusta tietoverkko- ja IoT-ratkaisuista.   
  • Liiketoimintaymmärrys – Ponnistelemme yhdessä tiiminä palvelumyynnin kasvattamiseksi ja siksi on eduksi, että hahmotat asiakkaiden tarpeita palvelevia kokonaisratkaisuja ja ymmärrät uudistuvia liiketoimintamalleja, niiden hyödyntämistä ja skaalautuvuutta sekä vaikutuksia liiketoimintaan.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi.    

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi 4.2.2024 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Voit jättää hakemuskirjeesi ja CV:si joko suomeksi tai englanniksi.       

Lisätietoa tehtävästä antaa Service Development Manager Saku Haukijärvi, +358504211993, 16.1.2024 klo 9-10 ja klo 15-16 sekä 23.1.2024 klo 10-11 ja klo 14-15.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme videohaastattelukutsuja osalle hakijoista hakuajan päätyttyä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 22.2.2024 mahdollista Turun toimipisteellämme pidettävää työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä lähes 800 henkeä. Vuonna 2022 Kiillon liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi