Haemme kasvavaan joukkoomme uutta innovatiivista Solutions Manageria vastaamaan sairaalahygieniasta

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?   

 

Oletko terveydenhuollon ja hygienia-alan asiantuntija? Kaipaatko uusia haasteita kansainvälisen työn parissa bisnesmaailmassa? Meillä saattaa olla avoin paikka juuri sinulle. 

Haemme kasvavaan joukkoomme uutta innovatiivista

SOLUTIONS MANAGERIA 

vastaamaan sairaalahygieniasta. Vastuullasi tulee olemaan liiketoiminnan kehittäminen Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Työnkuvaasi kuuluu mm. tuote- ja palvelukonseptien kehittäminen sekä innovatiivisten ja optimaalisten ratkaisujen luominen eri markkinoille. Vastaat myös terveydenhuollon laitteiden CE-merkityistä konepesuaineista ja niiden kehityksestä. 

Hakemamme henkilö voi olla esimerkiksi hygieniahoitaja, joka haluaa laajentaa osaamistaan kaupallisella alalla tai terveydenhoidon alalla toiminut henkilö, jolla on halua kehittyä sairaalahygienian asiantuntijaksi. Katsomme eduksi myös aiemman kokemuksen esimerkiksi lääketeollisuudesta tai myyntityöstä terveydenhuollon parissa. 

Sairaalahygienian Solutions Managerilla on kokonaisvaltainen vastuu terveydenhuollon ratkaisuista ja tarjonnastamme. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ymmärrystä terveydenhuollosta, kykyä omaksua ja hyödyntää tietoa monista eri lähteistä sekä kykyä ennakoida trendejä ja markkinatarpeita terveydenhuollossa. Hakemallamme henkilöllä on työkokemusta terveydenhuoltoalalta, halu työskennellä globaalisti ja halu hyödyntää osaamistaan kaupallisessa maailmassa. Haemme henkilöä, jolla on kiinnostus kasvaa rooliinsa ja kehittää Kiillon sairaalahygienian liiketoimintaa menestyksekkäästi. Kaupallinen tai vastaava koulutus sekä kokemus auttavat menestymään tässä roolissa. 

Solutions Manager on osa isompaa 10 hengen Solutions Management -tiimiä, joka tukee paikallisia myyntiorganisaatioita kaikilla markkinoillamme. Tiimi tapaa säännöllisesti ja tiimin sisällä jaetaan kokemuksia sekä kehitetään yhteistä strategiaa eteenpäin. Tehtävässäsi raportoit suoraan Head of Solutions Managementille. Työpaikkasi voi sijaita Turussa, Tampereella tai Helsingissä. Työ sisältää matkustamista, joten työhön valittavan henkilön tulee olla valmis matkustamaan. 

 

Voit sopia rooliin, jos sinulla on 

  • Työhön sopiva koulutus terveydenhuollon alalta tai koulutus kaupalliselta alalta ja hyvä ymmärrys terveydenhuollosta 
  • Kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja johtaa projekteja aikataulujen puitteissa 
  • Ymmärrystä liiketoiminnan kehittämisestä innovatiivisten ratkaisujen, kuten digitaalisten palveluiden pohjalta sekä go-to-market-suunnitelmien toteuttamisesta 
  • Erinomaiset sosiaaliset taidot 
  • Halu kehittyä ja kasvaa kansainvälisellä hygienia-alalla sekä kehittää ratkaisuja tartuntateiden katkaisuun 
  • Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen sekä englannin kielen taito, muun pohjoismaisen kielen taito katsotaan eduksi 
  • Kokemus B2B-maailmasta katsotaan eduksi

 

Tarjoamme näköalapaikan kasvavalle hygienia-alalle kansainvälisessä yrityksessä. Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin, meidät on esimerkiksi kaksi kertaa aiemmin valittu Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten ja harrastusvuorojen kautta. Tuemme henkilöstömme osaamisen uusiutumista muun muassa omien koulutusohjelmiemme avulla. Olemme savuton työpaikka. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Solutions Management Arton Ibrahimi 29.1. klo 11 – 12 ja 3.2. klo 14 – 15, puh. +358408683168. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 7.2.2021 täällä

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 19.2.2021 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. 

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Toimimme yhdessätoista maassa ja työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue lisää meistä verkkosivuiltamme.