Haemme kahta puhtaus- ja hygienia-asiantuntijaa

Kiilto työllistää yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksenä toimintakulttuurimme on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti yhdeksässä maassa Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Ammattipuhtaus ja -hygienia on yksi neljästä liiketoiminta-alueestamme. Olemme Suomen johtava ammattipuhtaus ja -hygienia-asiantuntija. Tuotamme hyvinvointia puhtaudesta, koulutamme alan ammattilaisia ja valmistamme tehokkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita sekä palveluita kaikille korkeaa hygienia- ja puhtaustasoa vaativille toimialoille. Ammattisiivous, keittiöhygienia, sairaala- ja henkilöhygienia, tekstiilien pesu, sekä annostelu- ja pesutekniikka ovat osaamisemme keskiössä.

Haemme nyt kahta

PUHTAUS- JA HYGIENIA-ASIANTUNTIJAA

 

Toisen tehtävän toiminta-alue on Etelä-Suomi ja tehtävä on hoidettavissa pääkaupunkiseudulta käsin.

Toisen tehtävän toiminta-alue on Häme ja Keski-Suomi ja tehtävä on hoidettavissa mm. Lahdesta käsin.

Tehtävissä vastaat itsenäisesti ammattipuhtaus ja -hygienia -liiketoimintayksikössä HoReCa- ja ammattisiivouksen avainasiakkuuksissa tarjottavista tuote- ja annostelulaiteratkaisuistamme. Huolehdit aktiivisella otteella nykyisistä asiakkaistamme sekä luot aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Toimit asiakkaiden tukena tarjoten asiantuntevia ratkaisuja ja informaatiota mm. heidän astianpesuprosesseihinsa liittyvissä kysymyksissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä jälleenmyyjäverkostomme kanssa. Tehtävien hoitaminen edellyttää säännönmukaista matkustamista pääasiassa Suomessa.

Odotamme sinulta:

  • kaupallista- ja myynnillistä työotetta
  • teknistä koulutustaustaa
  • vähintään 2-3 vuoden kokemus teknisestä asiakaspalvelusta
  • vähintään sähköalan peruskoulutusta (sähköpätevyysluokkaa 2 tai 3 katsotaan eduksi)
  • teknistä ongelmanratkaisukykyä
  • tinkimätöntä asiakaspalveluasennetta
  • yleisimpien tietosovellusten ja digitaalisten työvälineiden hallintaa

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Palkkaus sisältää vapaan autoedun.

Lisätietoa tehtävistä antaa 15.10. klo 15 – 16.30 ja 18.10. klo 8 – 10 myyntipäällikkömme Lea Uuksulainen p. 040 506 3430. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 28.10.2018 osoitteessa www.kiiltoclean.com/careers.