Haemme ICT-tiimiimme sovellusasiantuntijaa Lempäälään, Turkuun tai Helsinkiin

Me olemme muokanneet tulevaisuutta jo vuodesta 1919 alkaen. Nyt voisi olla sinun vuorosi: haemme konsernimme ICT-tiimiin sovellusasiantuntijaa vastaamaan tärkeimpien järjestelmiemme ICT-tuesta ja pienkehityksestä. Tehtävässä palvelet kaikkia Kiillon toimintamaita. Vastuullesi kuuluvien tehtävien osalta pääset oppimaan uutta voimakkaasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä konsernissa.   

Jos sytyt ongelmien ratkaisusta ja asiakaspalvelusta sekä tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä sovellusasiantuntijana:   

 • Osaaminen ja kiinnostus yritysten IT järjestelmistä – menestyt tehtävässä, jos sinulla jonkin verran kokemusta ICT-sovellustuesta tai muusta työstä ICT järjestelmien alueella. Tärkeimpiä järjestelmiä ovat yrityksen ERP-järjestelmät ja niihin liittyvät ympäristöt.
 • Ratkaisukeskeinen lähestymistapa – jokainen ongelma on loistava oppimismahdollisuus.    
 • Jos olet avoin, positiivinen ja luotettava, tunnet olosi kotoisaksi kanssamme! Samaten myös järjestelmällinen henkilö, joka on innokas ideoimaan uutta, viihtyy joukossamme.   
 • Koulutus – sinulla on esimerkiksi Tradenomin tutkinto tai vastaava.     
 • Hyvät ihmissuhdetaidot – viihdyt ihmisten kanssa ja nautit kaikissa Kiillon toimintamaissa työskentelevien kollegoiden kanssa tapahtuvasta vuorovaikutuksesta .  
 • Kielitaito – tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, koska työskentelet osana sekä paikallista että kansainvälistä tiimiä. Muu kielitaito on mukava lisä.   

Millainen on tyypillinen työpäiväsi Kiillon sovellusasiantuntijana?   

Aloitat toimistopäivän jakamalla viimeisimmät kuulumiset työkavereidesi kanssa kahvikupin äärellä. Selvität, onko heillä kiireellisesti hoidettavia asioita, joiden selvittämisessä sinä voisit olla avuksi. Huomaatte, että on ilmaantunut häiriö, joka aiheuttaa ongelmia useammalle työntekijälle Ruotsissa. Et ole törmännyt vastaavaan ongelmaan ennen, mutta haluat silti tarttua toimeen ja ilmoitat auttavasi asiassa. Yrität hetken aikaa ratkaista ongelmaa itse, mutta soitat sitten kollegoillesi ja ratkaisette asian yhdessä aamupäivän aikana. Kun se on hoidettu, pääset nauttimaan tunteesta, joka seuraa, kun olet saanut auttaa kansainvälisiä kollegoita ja samalla oppia itsellesi uusia asioita.

Lounaalla tapaat työkavereita Kiillon eri toiminnoista ja keskustellessasi heidän kanssaan kuulet mielenkiintoisia näkemyksiä ajankohtaisista asioista. Lounaan jälkeen vuorossa on projektipalaveri, jossa olet tärkeässä roolissa ja pääset jakamaan oivalluksiasi ja mielipiteitäsi. 

Palaverin jälkeen sinulla on aikaa käydä läpi omia töitäsi. Olet priorisoinut ne aiemmin, joten tiedät, mistä aloittaa. Kun olet hoitanut ne, haluat vielä käydä läpi aamulla ilmennyttä ongelmaa ja varmistaa, ettei se tapahdu uudelleen. Kerrot kollegoillesi, mitä olet oppinut ja miten näkisit, että ongelman toistumiselta voidaan välttyä. He ovat samaa mieltä kanssasi ja voit ryhtyä hommiin.  

Päivän päätteeksi tunnet olosi tyytyväiseksi – olet auttanut monia kiiltolaisia heidän ICT-ongelmissaan ja vastannut heidän kysymyksiinsä. Hyödynnät Kiillon tarjoamia liikuntavuoroja ja suuntaat padel-kentälle työkavereidesi kanssa ennen kotiin menoa.   

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Olemme perheenomainen yhteisö, joka koostuu noin 900 eri alojen ammattilaisesta 10 maassa. Työilmapiirimme on rento ja positiivinen ja me välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme saaneet siitä myös tunnustusta: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi ja vuonna 2021 saavutimme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen, joka viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että yrityksen toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä. Tämä voi olla syy siihen, miksi monet viihtyvät kanssamme pitkään.

Tarjoamme sinulle lisäksi:

 • Joustavan hybridityömallin ja sisäisen palavereista vapaan ajan keskellä päivää
 • Harvinaislaatuisen yhdistelmän vakautta ja kasvuyritystä: Kiilto on sijoittunut Kauppalehden 2020-listauksessa Suomen menestyneimpien yritysten sekä suurimpien kasvajien joukkoon. Kiillon 10 vuoden Kestomenestyjä- ja Kasvaja-yhdistelmä on äärimmäisen harvinainen: reilusti alle prosentti yrityksistä yltää molempiin.
 • Matalan ja ketterän organisaatiorakenteen, jonka ansiosta sinulla on aito mahdollisuus innovoida ja kehittää toimintaa sekä tehdä aloitteita.
 • Laajan valikoiman mahdollisuuksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen taukoliikunnan, kuntotestausten, liikuntavuorojen ja tuettujen liikuntatapahtumien avulla.
 • Tavoite- ja aloitepalkkion sekä henkilöstörahaston.
 • Loistavat mahdollisuudet kehittää itseäsi sisäisten koulutusohjelmien ja muiden koulutusten avulla.      
 • Kattavan työterveyshuollon, ePassin, sairaan lapsen hoitopalvelun, työfysioterapeutin palvelut, lounas- ja pyöräedun sekä sähköpyöriä lainattavaksi työmatkakäyttöön.

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Lisätietoa tehtävästä antaa CIO Henry Keihäs: puhelimitse (+358405199309) 11.11. klo 14-16 tai 18.11. klo 9-11 tai sähköpostilla (henry.keihas@kiilto.com).

Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti täällä ja liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia ja lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä jo hakuaikana, joka päättyy 21.11.2022.  

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto Family Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii kymmenessä maassa ja työllistää yhteensä noin 900 henkeä. Vuonna 2021 Kiillon liikevaihto oli noin 261 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi