Haemme huoltoteknikkoa ammattihygienian liiketoimintaan

Haemme ammattihygienian liiketoimintaan Etelä-Pohjanmaan alueelle

HUOLTOTEKNIKKOA

Ammattihygienian liiketoimintamme kehittää ja valmistaa pesu- ja puhdistusaineita sekä hygieniaratkaisuja ammattikäyttöön. Tarjoamamme valikoima, palvelumme ja asiantuntemuksemme on jaoteltu viiteen ratkaisualueeseen, joita ovat ammattisiivous, elintarviketeollisuus, ruokapalvelut, terveydenhuolto ja teknologiateollisuus.

Mitä työtehtäviisi huoltoteknikkona kuuluu?

Tässä monipuolisessa tehtävässä vastaat elintarviketeollisuuden asiakkuuksiemme pesulaitteiden toimivuudesta. Osaamisesi turvin autat asiakkaitamme onnistumaan elintarvikkeiden turvallisessa valmistuksessa varmistamalla tuotantoprosesseilta vaadittavan hygieniatason kustannustehokkaasti. Lisäksi olet avainasemassa tukemassa asiakkaitamme heidän vastuullisuustavoitteidensa saavuttamisessa osallistumalla tuotantoprosessien veden ja energian kulutuksen vähentämiseen. Huoltoteknikkona vastuisiisi kuuluvat ennakkohuoltotehtävät, pesuprosessien pesuainepitoisuuksien määritys, pesulaitteistojen ylläpito ja toiminnan raportointi. Yhteistyössä kollegoidesi kanssa vastaat myös asiakaskoulutusten järjestämisestä sekä asiakaskartoituksista ja tuotetestauksista asiakaskohteissa. Osallistut myös asiakkuuksiemme kehitys- ja seurantapalavereihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää teknistä ymmärrystä elintarviketeollisuuden prosesseista. Odotamme sinulta asiakaspalvelukokemusta sekä kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi tekniseltä alalta (esim. bio- ja elintarviketekniikan tai prosessitekniikan koulutus). Hyvät tiimityöskentelytaidot sekä organisointikyky auttavat päivittäisessä työssäsi, kuten myös sujuvat vuorovaikutus-, viestintä- ja dokumentointitaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää ongelmanratkaisukykyä, sujuvaa suomen kielen taitoa ja matkustusvalmiutta kotimaassa.

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi.     

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi 26.2.2024 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.  

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkö Jukka Rantala, +358407155484, 15.2. klo 14-16 sekä 16.2. klo 10-12 .

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme erillisen videohaastattelukysymyksen kaikille hakijoille sen jälkeen, kun hakemus on saapunut järjestelmäämme. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 4.3.2024 mahdollista Teamsillä pidettävää työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä lähes 800 henkeä. Vuonna 2022 Kiillon liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi