Haemme EHS-päällikköä Turun tehtaalle

Kiilto työllistää yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksenä toimintakulttuurimme on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti yhdeksässä maassa Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella.

Etsimme nyt Turun tehtaallemme

EHS-PÄÄLLIKKÖÄ

Keskeisenä tehtävänäsi on yhtiön EHS-järjestelmän koordinointi ja johtaminen. Tuot aktiivisesti ratkaisuja turvallisuuden parantamiseksi ja ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Työsi tulee painottumaan työ- ja prosessiturvallisuuden sekä turvallisuuskulttuurin kehittämiseen koko yhtiössä. Johdat ympäristö- ja turvallisuustoiminnan kehityshankkeita. Seuraat ympäristö- ja turvallisuuslainsäädäntöä, koulutat ja laadit ohjeita. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä niin viranomaisten, johdon kuin koko henkilöstömme kanssa. Lisäksi toimit yhtiön työsuojelupäällikkönä.

Koska meillä Asiakas On Kuningas, huomioit asiakasnäkökulman kaikessa tekemisessä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toimit sujuvasti yhteistyössä myös kansainvälisten tytäryhtiöidemme henkilöstön kanssa. Tehtävässä raportoit toimitusketjun johtajalle.

Odotamme sinulta:

  • kemian alan koulutustaustaa
  • työsuojelun peruskoulutusta
  • vaarallisten kemikaalien käsittelyyn ja varastointiin liittyvää tietämystä
  • kemikaali-, ympäristö- ja työturvallisuuslainsäädännön tuntemusta
  • kokemusta prosessiteollisuudesta
  • hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä aktiivista ja asioihin tarttuvaa työskentelyotetta
  • englannin kielen taitoa sekä
  • kemikaalien käytönvalvojan tutkinto katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti.

Lisätietoja tehtävästä antaa 15.2. klo 10-11 ja 18.2. klo 9-10 toimitusketjun johtaja Pia Kakko +358 50 3282988. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä liitä mukaan myös CV viimeistään 26.2.2019 täällä.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakuajan jälkeen lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 11.3.2019 mahdollista työhaastattelua varten. Kiilto on savuton työpaikka.