Haemme asiakaspalvelukoordinaattoria Turkuun

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä lähes 800 henkeä. Vuonna 2022 Kiillon liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi

Haemme Turun toimipisteeseemme      

ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORIA

ammattihygienian ja kuluttajatuotteiden liiketoimintoihin

Mitä työtehtäviisi asiakaspalvelukoordinaattorina kuuluu?

Päätehtäväsi on huolehtia omalta osaltasi siitä, että Kiillon lupaus erinomaisesta asiakaspalvelusta toteutuu. Tehtävässä käsittelet kotimaan ja viennin yritysasiakkaidemme tilauksia. Lisäksi työ sisältää niihin liittyviä tukitoimia, kuten esimerkiksi säännöllistä raportointia muun muassa tuotesaatavuuksiin liittyvissä asioissa. Toimit tärkeänä linkkinä asiakkaidemme, myynnin, tuotannon ja logistiikan yhteistoiminnassa. Työ sisältää puhelimessa ja sähköpostilla tapahtuvaa asiakaspalvelua, tilausten vastaanottamista ja tallentamista toiminnanohjausjärjestelmään sekä vientiasiakirjojen hoitoa. Pidät yhteyttä kotimaisiin ja kansainvälisiin asiakkaisiin sekä tarvittaessa kuljetusliikkeisiin ja konsernimme tytäryhtiöihin. Osallistut lisäksi tiimin kanssa parhaiden työkäytäntöjen kehittämiseen.  

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä asiakaspalvelukoordinaattorina:

  • hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot  
  • hyvä paineensietokyky, itsenäinen työskentelyote ja tarkkuus
  • erinomainen suomen kielen taito
  • hyvä englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi)  
  • aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä
  • hyvät IT-taidot (kokemus ERP-järjestelmistä katsotaan eduksi)
  • kokemus tilaustenkäsittelystä ja vientidokumenttien laatimisesta sekä vaarallisten aineiden logistiikan tuntemus katsotaan eduksi

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi.  

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi 10.9.2023 mennessä täällä. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi sekä lyhyt videoesittely itsestäsi.   

Lisätietoa tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Jussi Valtonen, +358 50 592 3897, 30.8. klo 13-14 tai 7.9. klo 15-16.       

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Pyydämme hakijoita varaamaan 19.9.2023 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.